αρχικηVIRALΤώρα μπορείς να αγοράσεις ένα μικρό νησί στη Σκωτία με τα λεφτά που θα έδινες για ένα σπίτι στην πόλη

Τώρα μπορείς να αγοράσεις ένα μικρό νησί στη Σκωτία με τα λεφτά που θα έδινες για ένα σπίτι στην πόλη

Πως θα σου φαινόταν να αγόραζες… το δικό σου νησί; Μπορείς να το κάνεις! Η εταιρεία συμβούλων ακινήτων Knight Frank έχει αναλάβει να πουλήσει ένα νησάκι δίπλα στο “Isle of Arran” της Σκωτίας.

Το εν λόγω νησί διαθέτει σπίτι και φάρο, ενώ είναι αρκετά απομονωμένο. Το σπίτι έχει πέντε υπνοδωμάτια και περιφραγμένο κήπο.

Όσο για την τιμή του; Όλο το νησί κοστίζει περίπου 415.000 ευρώ. Με την εταιρία που έχει αναλάβει την πώληση να το χαρακτηρίζει ως «σπάνια ευκαιρία».

Το Pladda έχει έκταση 113.000 τετραγωνικών μέτρων και μπορεί να το διαχειριστεί μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Από τη νότια ακτή του νησιού απολαμβάνει κανείς την ονειρική θέα προς τη νότια ακτή του Arran, το Ailsa Craig και τη Βόρεια Ιρλανδία, όπως αναφέρει το scotsman.com.

Επιβλητικός και ο φάρος ο οποίος λειτουργεί αυτόματα και παρακολουθείται εξ αποστάσεως από το Εδιμβούργο. Όποιος αγοράσει το νησί, καλό θα είναι να επενδύσει και σε ένα σκάφος ή ένα ελικόπτερο, καθώς το νησί διαθέτει τη δική του προβλήτα και ελικοδρόμιο.

 

https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/lifo_lightbox_open/public/articles/2022-08-16/Pladda-Island-for-sale-Isle-of-Arran-2-1.jpg?itok=x83-YA3o

 

https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/lifo_lightbox_open/public/articles/2022-08-16/Screenshot%202022-08-16%20at%203.20.24%20PM.png?itok=x3-sEN-3

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =