αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤώρα η WeWork θέλει να φτιάχνει και να «τρέχει» τα γραφεία των εταιριών (σε στιλ startup)

Τώρα η WeWork θέλει να φτιάχνει και να «τρέχει» τα γραφεία των εταιριών (σε στιλ startup)

Το διάσημο brand We Work, το οποίο ειδικεύεται στους συνεργατικούς χώρους εργασίας, τώρα φαίνεται ότι πάει ένα βήμα παρακάτω. Βλέποντας ότι πολλές μεγάλες εταιρίες παρουσιάζονται λίγο «δυσκίνητες», θα προσπαθήσει να τις κάνει πιο ευέλικτες. Όπως είναι οι startups.

Πως θα το πετύχει αυτό; Η WeWork σκοπεύει να κατασκευάζει τα γραφεία μεγάλων επιχειρήσεων. Ενώ παράλληλα, θα τα εξοπλίζει με την κατάλληλη τεχνολογία. Ο Chief product officer David Fano και ο head of product research Joshua Emig, αποκάλυψαν το νέο εγχείρημα, το οποίο βρήσκεται σε φάση σχεδιασμού.

Αρχικά, η νέα ιδέα θα απευθύνεται μόνο σε μεγάλες εταιρίες, με μεγάλους χώρους και με πάνω από 1.000 εργαζομένους. Όμως, το γνωστό brand δεν θα σταματά εκεί. Αλλά θα «τρέχει» τα γραφεία, αφού τα φτιάξει. Θα κάνει δηλαδή το «κλείσιμο» των meeting rooms, θα διαχειρίζεται του επισκέπτες, ενώ θα συγκεντρώνει και δεδομένα σχετικά με την χρήση των χώρων τα οποία θα παραδίδει στην εκάστοτε εταιρία.

Όπως σημειώνει το FastCompany.com, η WeWork διαθέτει αυτή τη στιγμή 5 κτίρια τα οποία λειτουργούν ως συνεργατικοί χώροι. Με τα νέα σχέδια της σκοπεύει να κάνει ένα άνοιγμα σε περισσότερες και μεγαλύτερες εταιρίες. Μέχρι τώρα, τα στελέχη της δεν έχουν διευκρινίσει πότε θα δούμε το παραπάνω εγχείρημα να βγαίνει επίσημα στην αγορά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − one =