αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις το business project σου»: Εξηγεί ένας εκατομμυριούχος

«Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις το business project σου»: Εξηγεί ένας εκατομμυριούχος

Για τον Kevin O’Leary έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Είναι ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και ένας από τους πιο γνωστούς επενδυτές στις ΗΠΑ. Με παρουσία και σε αρκετές business τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο ίδιος δίνει κατά καιρούς αρκετές συμβουλές καριέρας. Και τώρα δίνει μια ακόμα, μέσα στην πανδημία. Μπορεί πολλές επιχειρήσεις να έχουν οδηγηθεί στο «λουκέτο» αυτή την περίοδο, και ακόμα περισσότερα να έχουν στριμωχτεί οικονομικά, ωστόσο ο Kevin O’Leary λέει ότι τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις ένα business project.

«Υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες μέσα στο χάος», τονίζει ο ίδιος στο CNBC.

Όπως σημειώνει, είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση. Οι καταναλωτές έμειναν στο σπίτι για να περιορίσουν τη διάδοση του Covid-19, και έτσι οι διαδικτυακές αγορές αυξήθηκαν. Από τις αρχές Μαρτίου έως τα μέσα Απριλίου, οι δαπάνες για το ηλεκτρονικό εμπόριο αυξήθηκαν περισσότερο από 30% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, σύμφωνα με την εταιρεία έρευνας αγοράς Rakuten Intelligence.

Και ο O’Leary πιστεύει ότι οι διαδικτυακές πωλήσεις «θα συνεχίσουν να αυξάνονται» καθώς η οικονομία ανοίγει ξανά.

«Ξέρετε, οι άνθρωποι ξοδεύουν χρόνο κοιτάζοντας τους φορητούς υπολογιστές τους. Γιατί δεν είστε ένα από τα άτομα που προσφέρουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία τώρα;» ρωτάει ο διάσημος εκατομμυριούχος.

Ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, «υπάρχει πάντα, πάντα μια ευκαιρία», λέει. «Και σήμερα … θα υπάρξουν πολλές», καταλλήγει ο O’Leary.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, να δεις τις ευκαιρίες που έχουν προκύψει και να μπεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και του ίντερνετ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 14 =