αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Τόσο εύκολο όσο το να βάζεις τον υπολογιστή στην πρίζα»: Ο Mr Twitter θέλει να κάνει την εξόρυξη Bitcoin προσβάσιμη για όλους

«Τόσο εύκολο όσο το να βάζεις τον υπολογιστή στην πρίζα»: Ο Mr Twitter θέλει να κάνει την εξόρυξη Bitcoin προσβάσιμη για όλους

Είναι γνωστό ότι ο ιδρυτής των Twitter και Square, Jack Dorsey, είναι fan των κρυπτονομισμάτων. Τώρα ο διάσημος επιχειρηματίας φαίνεται ότι πάει ένα στάδιο παρακάτω. Μέσα από tweets που έκανε ο ίδιος, αποκάλυψε ότι έχει ένα σχέδιο για να κάνει την εξόρυξη Bitcoin προσβάσιμη για όλους. Μιας και μέχρι τώρα είναι μια αρκετά κοστοβόρα και πολύπλοκη διαδικασία.

Η Square εξερευνά τρόπους για να δημιουργήσει ένα νέο Bitcoin mining σύστημα χρησιμοποιώντας custom chips και open source λογισμικό.

«Η Square σκέφτεται να δημιουργήσει ένα Bitcoin mining σύστημα, βασισμένο σε custom chips και open source για ιδιώτες και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Αν το κάνουμε αυτό, θα ακολουθήσουμε το μοντέλο του hardware wallet, θα το δημιουργήσουμε ανοιχτά και σε συνεργασία με την κοινότητα» σημείωσε ο Dorsey ανάμεσα σε άλλα.

«Η εξόρυξη δεν είναι προσβάσιμη σε όλους. Η εξόρυξη Bitcoin θα έπρεπε να είναι τόσο εύκολη όσο όσο το να βάζεις τον υπολογιστή στην πρίζα. Δεν υπάρχει αρκετό κίνητρο σήμερα για τους ανθρώπους να ξεπεράσουν την πολυπλοκότητα της λειτουργίας ενός miner για τον εαυτό τους. Ποια είναι τα μεγαλύτερα εμπόδια για τους ανθρώπους που λειτουργούν miners;» σημείωσε ο Dorsey.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × one =