αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤρεις mobile εφαρμογές για τους λάτρεις του τρεξίματος

Τρεις mobile εφαρμογές για τους λάτρεις του τρεξίματος

Αν είσαι λάτρης του τρεξίματος, τότε η παρακάτω λίστα σε ενδιαφέρει. Είναι τρεις εφαρμογές που μπορούν να σε βοηθήσουν στο τρέξιμο σου, παρέχοντας σου μερικά χρήσιμα στοιχεία σε live χρόνο. Κάποιες από αυτές ίσως τις έχεις δει από φίλους σου στα social media, οι οποίοι αναρτούν τα… κατορθώματα τους.

Endomondo

Το Endomondo είναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά running app. Όπως και οι προηγούμενες εφαρμογές για τρέξιμο, έτσι και το Endomondo κάνει τα γνωστά: μετράει την απόσταση, το χρόνο και την ταχύτητα σας κατά την διάρκεια του τρεξίματος.

Strava

Το Strava που είναι λιγότερο γνωστό, φέρνει όμορφο και ενδιαφέρον interface για να κερδίσει τους χρήστες. Οι δυνατότητες σαν εφαρμογή είναι περίπου οι ίδιες με των παραπάνω εφαρμογών. Αυτό που παρέχει το Strava είναι ότι καταγράφει την απόσταση, το χρόνο, την ταχύτητα και συνδυάζει όλες τις μετρήσεις για να δημιουργήσει πίνακες κατάταξης, επιτεύγματα και προκλήσεις.

Zombies, Run!

Και μια… εναλλακτική πρόταση. Η εφαρμογή σας βάζει να τρέξετε για την ζωή σας μέσα από «επεισόδια» και «σεζόν», όπου σε κάθε επεισόδιο υπάρχει και διαφορετική ιστορία η οποία συνεχίζεται κατά τη σεζόν. Σε κάθε επεισόδιο εσείς πρέπει να τρέξετε για να ολοκληρώσετε κάποιο στόχο ο οποίος βέβαια σχετίζεται με επιβίωση του ανθρώπινου είδους και τη δική σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − thirteen =