αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤρεις όροφοι στο νεοκλασικό κτίριο «Ρολόι» στο κέντρο του Πειραιά θα γίνουν πολυτελή γραφεία

Τρεις όροφοι στο νεοκλασικό κτίριο «Ρολόι» στο κέντρο του Πειραιά θα γίνουν πολυτελή γραφεία

Τη μετατροπή τριών ορόφων στο εμβληματικό νεοκλασικό κτίριο «Ρολόι» στο κέντρο του Πειραιά, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Τσαμαδού, σε πολυτελή κτίρια γραφείων, προωθεί αυτήν την περίοδο η Orilina Properties ΑΕΕΑΠ, συμφερόντων της Brevan Howard και του επενδυτή κ. Τρύφωνα Νάτση, όπως μεταδίδει η Καθημερινή. Η εταιρεία προχώρησε στην απόκτηση των τριών ορόφων, συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ., στο εν λόγω ακίνητο πριν από μερικούς μήνες και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανακατασκευή τους.

Στο παρελθόν, το εν λόγω ακίνητο λειτουργούσε ως ξενοδοχείο με την επωνυμία «Παρθενών», ενώ βρίσκεται σε πολύ επίκαιρο σημείο, μόλις 100 μέτρα από τον Πύργο Πειραιά και με είσοδο στον σταθμό τρένου του ΗΣΑΠ. Μαζί με την εν λόγω επένδυση, η Orilina Properties δαπάνησε συνολικά 5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση ακινήτων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022, εκ των οποίων 0,27 εκατ. ευρώ αφορούσαν βελτιώσεις υφιστάμενων κτιρίων του χαρτοφυλακίου της, συνολικής αξίας 96 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία προχώρησε και στην εξαγορά δύο οικοπέδων, όμορα του εμπορικού κέντρου της Lamda Development, Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, σχεδιάζει την κατασκευή ενός νέου εμπορικού πάρκου κι ενός κτιρίου γραφείων. Το συνολικό ύψος της επένδυσης για την αξιοποίηση των δύο επιμέρους εκτάσεων, συνολικής επιφάνειας 72 στρεμμάτων, υπολογίζεται ότι θα ανέλθει σε 25 εκατ. ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × two =