αρχικηVIRALΤρεις φράσεις που χρησιμοποιούν οι ψυχοπαθείς και σε βγάζουν εκτός εαυτού

Τρεις φράσεις που χρησιμοποιούν οι ψυχοπαθείς και σε βγάζουν εκτός εαυτού

Ψυχοπαθή άτομα είναι παντού γύρω μας, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών μας, των τοπικών επιχειρηματιών αντρών και γυναικών, και του ατόμου στο οποίο καθίσατε δίπλα στο λεωφορείο σήμερα το πρωί. Ο καθένας μπορεί να είναι ψυχοπαθής. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάνε και θα διαπράξουν σοβαρά εγκλήματα σύντομα.

Στην πραγματικότητα, μόνο το 20-25% των κρατουμένων στις φυλακές είναι ψυχοπαθείς. Αυτό σημαίνει ότι ο όρος πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με βίαιη ή εγκληματική φύση.

Αλλά γενικά, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να εντοπιστούν. Το learning-mind.com παραθέτει 3 φράσεις που χρησιμοποιούν οι ψυχοπαθείς και σε βγάζουν εκτός εαυτού. Αν ακούσεις κάτι τέτοιο, ίσως έχεις μπροστά σου έναν ψυχοπαθή.

1. Ασχολείσαι υπερβολικά με το κάθε τι

Αν σας λένε ότι αναλύετε υπερβολικά κάτι, τις περισσότερες φορές, σας χειραγωγούν ώστε να πιστεύετε ότι είστε αυτός που κάνει λάθος, ώστε να μπορέσουν να ξεφύγουν. Από οτιδήποτε τους υποψιάζεστε.

Για παράδειγμα, μπορεί να φλερτάρουν σκόπιμα με κάποιον μπροστά σας. Στη συνέχεια, όταν αντιδράς με τον τρόπο που ήξεραν ότι θα αντιδράσεις, σου λένε ότι αντιδράς υπερβολικά και ασχολείσαι υπερβολικά την κατάσταση. Είτε το κάνουν σκόπιμα είτε όχι, οι ψυχοπαθείς συχνά σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια για τα πράγματα που συμβαίνουν και μετά σας κατηγορούν για αυτό το άγχος που έχετε.

2. Συνέχεια τσακώνεσαι

Οι ψυχοπαθείς βαριούνται διαρκώς, έτσι δημιουργούν δράμα και προβλήματα στις σχέσεις τους μόνο και μόνο για να ταράξουν λίγο τα πράγματα. Στη συνέχεια, μόλις αντιδράσεις σε ορισμένα πράγματα που έχουν προκαλέσει, σε κατηγορούν ότι ξεκινάς το δράμα και/ή ότι θέλεις πάντα να μαλώνεις. Και πάλι, μπορεί να μην το κάνουν συνειδητά, αλλά είναι ένα μοτίβο συμπεριφοράς που θα επαναλαμβάνεται σε όλη τη σχέση.

3. Είσαι τρελός/η

Ένας ψυχοπαθής συχνά κάνει πράγματα για να προκαλέσει προβλήματα, να φυτέψει σπόρους… αμφιβολίας στο μυαλό σας και να σας κάνει να νιώθετε ανασφάλεια για τον εαυτό σας και τη σχέση σας. Και αν αντιδράσεις, θα σου πουν ότι είσαι τρελός/η.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + seven =