αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρεις τρόποι για να επενδύσεις στον εαυτό σου και να αλλάξεις τη ζωή σου

Τρεις τρόποι για να επενδύσεις στον εαυτό σου και να αλλάξεις τη ζωή σου

Όπως έχει πει ο Warren Buffett, η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις είναι στον εαυτό σου. Ο χρόνος και τα χρήματα που δαπανώνται για τη βελτίωση του εαυτού σου δεν θεωρούνται ποτέ σπατάλη. Είτε ξεκινήσεις να μαθαίνεις το πως μπορείς να βγάλεις χρήματα online, είτε παρακολουθήσεις μερικές TEDx ομιλίες για να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, στο τέλος της ημέρας θα είσαι κερδισμένος. Θα έχεις πάει ένα βήμα παρακάτω. Όταν αποφασίσεις να ασχοληθείς με την αυτοβελτίωση, επένδυσε σε αυτό όσο περισσότερο μπορείς.

Αλλά πως μπορείς να ξεκινήσεις; Εδώ είναι 3 τρόποι λοιπόν για να επενδύσεις στον εαυτό σου και να αλλάξει η ζωή σου. Οι συγκεκριμένες επιλογές είναι κομμάτι μιας μεγαλύτερης λίστας του αμερικανικού addicted2success.com.

1# Ξεκίνα ένα online μάθημα. Έχουμε γράψει πολλές λίστες με online μαθήματα. Και μπορείς να βρεις online μαθήματα δωρεάν. Αν νιώθεις ότι πρέπει να βελτιωθείς στο Photoshop ή αν θες να μάθεις να γράφεις κώδικα, τότε ξεκίνα ένα online μάθημα που θα σε βοηθήσει. Πλατφόρμες όπως το Coursera προσφέρουν άπειρο υλικό, και μπορείς να το παρακολουθήσεις όποτε θέλεις από το laptop σου. Επίσης πολλά κορυφαία πανεπιστήμια προσφέρουν πλέον online αρκετά από τα μαθήματα τους.

2# Μάθε από έναν μέντορα. Ανεξάρτητα από το στάδιο που βρίσκεται η ζωή σας αυτή τη στιγμή, η συνεργασία με έναν μέντορα μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και γεμάτοι κίνητρα. Οι καλοί μέντορες όχι μόνο μπορούν να σας καθοδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά και να μεταμορφώσουν το όραμά σας, να σας προσφέρουν νέες γνώσεις και να σας δώσουν πρόσβαση στους κατάλληλους πόρους και διασυνδέσεις.

3# Ξεκίνα ένα παράλληλο project. Μέσα από αυτή τη διαδικασία σίγουρα θα πάρεις χρήσιμες εμπειρίες. Και -γιατί όχι- να βγάλεις και χρήματα από μια παράλληλη δραστηριότητα που θεωρείς ότι σου ταιριάζει. Είτε ξεκινήσεις ένα e-commerce project, είτε γίνεις αρθρογράφος- freelancer, είτε ξεκινήσεις ένα κανάλι στο YouTube, μπορείς να πετύχεις κάτι καλό. Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να κερδίσεις χρήματα, και σίγουρα υπάρχει ένας εκεί έξω που ταιριάζει στο πάθος και τις δεξιότητές σου. Ξεκίνα ακόμα και μέσα στην καραντίνα ένα online project. Ίσως ένα blog ή ένα podcast. Είναι μια καλή στιγμή!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως να παίξεις δυνατά στο e-commerce, οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι: Τα συζητήσαμε με την Κάτε Χανιώτη

Πως να ξεκινήσεις ένα project περιεχομένου, από το δωμάτιο σου: Η travel blogger Μαρία Κόφου εξηγεί, μέσα στο lockdown

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =