αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τρεις ταμίες σούπερ μάρκετ αρρώστησαν ταυτόχρονα. Μέχρι χτες ήμασταν όλοι σε επαφή μαζί τους»

«Τρεις ταμίες σούπερ μάρκετ αρρώστησαν ταυτόχρονα. Μέχρι χτες ήμασταν όλοι σε επαφή μαζί τους»

Μια σημαντική καταγγελία έγινε από εργαζόμενο μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, και δείχνει το πως μπορεί να μεταδίδεται «στα κρυφά» ο κορονοιός στην χώρα μας. «Στο σουπερ μαρκετ μεγαλης αλυσιδας οπου εργαζομαι 3 ταμιες αρρωστησαν ταυτοχρονα(υψηλος πυρετος,βηχας,πονολαιμος)για να κανουν τεστ πρεπει να πανε σε ιδιωτικα εργαστηρια και να πληρωσουν. Μεχρι εχθες ολοι ημασταν σε επαφη μαζι τους. Το καταστημα συνεχιζει να λειτουργει κανονικα και ολοι οι εργαζομενοι ειμαστε ψυχολογικα πεσμενοι και φοβισμενοι», σημειώνει ο εργαζόμενος, μέσα από post που έκανε στο Facebook Group «Ομάδα ενημέρωσης και αλληλοβοήθειας ενάντια στην ασθένεια COVID-19».

Σε νέο post που κάνει ο ίδιος χρήστης και μπορείτε να δείτε παρακάτω, αποκαλύπτει ότι η αλυσίδα για την οποία μιλά είναι η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Ακόμα πάντως και αν τα τεστ βγουν αρνητικά, γίνεται σαφές ότι σε πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα η υγεία των εργαζομένων και του κοινού παίζεται… κορόνα γράμματα, με μόνο στόχο να μην πάρει η εκάστοτε επιχείρηση μέτρα και να μην διακόψει ούτε για 1 ημέρα την λειτουργία της.

Δείτε ολόκληρο το post- καταγγελία




ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × three =