αρχικηVIRALΤρεις μικρές φράσεις που λένε οι ψυχοπαθείς και σε βγάζουν εκτός εαυτού

Τρεις μικρές φράσεις που λένε οι ψυχοπαθείς και σε βγάζουν εκτός εαυτού

Ψυχοπαθείς άνθρωποι είναι παντού γύρω μας. Ο καθένας μπορεί να είναι ψυχοπαθής. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει και θα διαπράξει… σοβαρά εγκλήματα σύντομα.

Στην πραγματικότητα, μόνο το 20-25% των κρατουμένων στις φυλακές είναι ψυχοπαθείς. Αυτό σημαίνει ότι ο όρος δεν έχει άμεση σχέση με βίαιη ή εγκληματική τάση, όπως εξηγεί το αμερικανικό learning-mind.com.

Και πως μπορείς να εντοπίσεις ένα τέτοιο άτομο; Εδώ είναι 3 μικρές φράσεις που λένε οι ψυχοπαθείς και σε βγάζουν εκτός εαυτού.

1# «Τα υπεραναλύεις όλα»

Ένας ψυχοπαθής μπορείς να σας πει ότι αναλύετε υπερβολικά κάτι. Τις περισσότερες φορές, σας χειραγωγούν ώστε να πιστεύετε ότι είστε αυτός που κάνει λάθος, και να μπορέσουν να ξεφύγουν από οτιδήποτε υποψιάζεστε. Για παράδειγμα, μπορεί να φλερτάρουν σκόπιμα με κάποιον μπροστά σας. Στη συνέχεια, όταν αντιδράς με τον τρόπο που ήξεραν ότι θα αντιδρούσες, σου λένε ότι αντιδράς υπερβολικά και αναλύεις υπερβολικά την κατάσταση. Είτε το κάνουν σκόπιμα είτε όχι, οι ψυχοπαθείς συχνά σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια και μετά σας κατηγορούν για αυτό το άγχος.

2# «Συνεχώς τσακώνεσαι»

«Οι ψυχοπαθείς βαριούνται διαρκώς, έτσι δημιουργούν δράμα και προβλήματα στις σχέσεις τους μόνο και μόνο για να ταράξουν λίγο τα πράγματα. Στη συνέχεια, μόλις αντιδράσεις σε ορισμένα πράγματα που έχουν προκαλέσει, σε κατηγορούν ότι ξεκινάς ένα δράμα και/ή ότι θέλεις πάντα να μαλώνεις. Και πάλι, μπορεί να μην το κάνουν συνειδητά, αλλά είναι ένα μοτίβο συμπεριφοράς που θα επαναλαμβάνεται σε όλη τη σχέση» λέει το αμερικανικό site.

3# «Είσαι τρελός»

Ένας ψυχοπαθής συχνά κάνει πράγματα για να προκαλέσει προβλήματα, να φυτέψει… σπόρους αμφιβολίας στο μυαλό σας και να σας αφήσει να αισθάνεστε ανασφαλείς για τον εαυτό σας και τη σχέση σας. Μετά θα σε πουν τρελό που αντιδράς σε αυτό. Οι ψυχοπαθείς είναι χειριστικοί και χωρίς να το εννοούν συνειδητά, μπορούν να δημιουργήσουν ατελείωτα προβλήματα στη ζωή σας. Εάν έχετε κάποιον που σας κάνει να νιώθετε κάτι από τα παραπάνω, ίσως είναι καιρός να αξιολογήσετε τη σχέση σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − 4 =