αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρεις ερωτήσεις. Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε κάνε το: Ένας business γκουρού λέει πως πρέπει να παίρνεις μια μεγάλη απόφαση

Τρεις ερωτήσεις. Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε κάνε το: Ένας business γκουρού λέει πως πρέπει να παίρνεις μια μεγάλη απόφαση

Ο Gerard Adams έχει καταγράψει την δική του διαδρομή προς την επιτυχίας. Ψάχνοντας πληροφορίες για τον ίδιο, θα βρεις να γράφεται μια φράση για αυτόν: serial entrepreneur. Και όντως έτσι είναι τα πράγματα. Είναι επιχειρηματίας, αρθρογράφος και TEDx speaker. Μια από τις κορυφαίες στιγμές του είναι η δημιουργία της online πλατφόρμας Elite Daily, η οποία πουλήθηκε το 2015 στην Daily Mail προς 50 εκατ. δολάρια.

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός και στα social media. Όπου συχνά δίνει τις συμβουλές του. Σε νέο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, περιγράφει πολύ σύντομα το πως πρέπει να πάρεις μια μεγάλη απόφαση στην ζωή σου. Αν έχεις μπροστά σου ένα challenge, χρειάζεται να κάνεις 3 ερωτήσεις στον εαυτό σου:

1- Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις;

2- Είναι αυτό που σε κάνει να μην νιώθεις καθόλου άνετα;

3- Είναι το πιο αβέβαιο πράγμα που μπορείς να κάνεις;

«Αν η απάντηση είναι ναι, τότε απλά κάνε το. Γιατί θα είναι το πράγμα που θα προκαλέσει την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην ζωή σου», τονίζει ο Gerard Adams. Δες το βίντεο παρακάτω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + fourteen =