αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤρεις (δωρεάν) τρόποι για να προσελκύσεις περισσότερα views στο YouTube

Τρεις (δωρεάν) τρόποι για να προσελκύσεις περισσότερα views στο YouTube

Ωραία, έφτιαξες το κανάλι σου στο YouTube. Και ξεκίνησες να ανεβάζεις τα πρώτα βίντεο. Αλλά μετά υπάρχει ένα πρακτικό ερώτημα: Πως θα προσελκύσεις χρήστες που θα δουν τα βίντεο σου; Διότι αυτός είναι ένας από τους βασικούς σκοπούς. Να δουν άλλοι τα βίντεο σου. Για αυτό τα δημοσιεύεις σε μια τέτοια πλατφόρμα.

Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν θα δεις πολύ γρήγορα 3 τρόπους για να αυξήσεις τα views σου. Χωρίς να ρίξεις χρήματα. Καταρχήν πρέπει να φτιάξεις playlists με βίντεο, και έτσι με τη βοήθεια του auto-play ένας χρήστης θα περνά από το ένα βίντεο σου στο άλλο. Το δεύτερο και πολύ σημαντικό tip, είναι να επιλέγεις πάντα μια καλή thumbnail εικόνα για το βίντεο σου. Είναι η πρώτη εικόνα που βλέπει κάποιος σαν προεπισκόπηση στο βίντεο σου, πριν πατήσει το play. Αν δεν είναι καλή, δεν θα δει το βίντεο.

Και φυσικά ρώτα τους ακολούθους σου για το τι βίντεο θέλουν να βλέπουν. Έτσι θα είσαι πάντα πιο κοντά στις προτιμήσεις τους (και τα views τους).

3 Ways to Get More Views on YouTube

Want (or need) to get more views on YouTube? These tips will make it happen. See the full list of 13 here ? http://ow.ly/QDaB50hoKxi

Gepostet von Hootsuite am Mittwoch, 23. Mai 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 19 =