αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρεις απλές κινήσεις που μπορείς να κάνεις αυτό το καλοκαίρι, για να εκτοξεύσεις την καριέρα σου

Τρεις απλές κινήσεις που μπορείς να κάνεις αυτό το καλοκαίρι, για να εκτοξεύσεις την καριέρα σου

Όπως έχουμε ξανά πει, το καλοκαίρι δεν προσφέρεται μόνο… για χρόνο στην παραλία. Οκ, θα γίνει και αυτό. Όμως μπορείς να αξιοποιήσεις κάποιον από τον χρόνο σου, για να αναπτύξεις την καριέρα σου την ώρα που οι άλλοι… χαλαρώνουν. Και έτσι τον Σεπτέμβριο να είσαι ένα βήμα μπροστά.

Μπορεί αρκετοί να θεωρούν ότι το καλοκαίρι είναι μια επαγγελματικά «νεκρή» περίοδος, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις, έτσι ώστε να πας στο next level. Τώρα θα δούμε 3 απλές κινήσεις που μπορείς να κάνεις τους θερμούς μήνες που διανύουμε.

1# Γίνε μάστερ σε μια νέα δεξιότητα: Είτε μάθεις μια νέα γλώσσα, είτε κώδικα σε PC, είτε μοντάζ, είναι σίγουρο ότι θα σε ωφελήσει να μάθεις ένα ή περισσότερα νέα skills μέσα στο καλοκαίρι. Και να τα χρησιμοποιήσεις άμεσα την νέα σεζόν. Φρόντισε να μάθεις κάτι που είναι μέσα στο επαγγελματικό πεδίο σου. Δες τι στόχους έχεις μπροστά, και εντόπισε τα νέα skills που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις εκεί.

2# Οργανώσου: Είπαμε παραπάνω για στόχους. Ναι, το καλοκαίρι που όλα είναι πιο χαλαρά, είναι μια καλή στιγμή για να οργανωθείς και να θέσεις τους στόχους της νέας σεζόν. Μπορείς να το πας και ένα βήμα πιο κάτω, και να προσπαθήσεις να «χτίσεις» το πρόγραμμα σου πιο συγκεκριμένα. Αν σκέφτεσαι για παράδειγμα να ξεκινήσεις ένα νέο δικό σου project, σκέψου πως αυτό θα μπορούσε να χωρέσει μέσα στην εργάσιμη εβδομάδα σου.

3# Networking: Το έχουμε ξανά πει. Το networking κάνει την διαφορά. Αυτό το καλοκαίρι μην πας μόνιμα… σε κάποια παραλία. Επίσης μην μείνεις απομονωμένος σε ένα δωμάτιο να βλέπεις Netflix. Το καλοκαίρι είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις νέες επαφές, αφού όλοι έχουν περισσότερο χρόνο για συζητήσεις και συναντήσεις. Ούτε τα events δεν σταματούν. Ψάξε και βρες που θα μαζευτούν οι άνθρωποι που πιθανόν σε ενδιαφέρουν. Ανέπτυξε το δίκτυο σου μέσα στο καλοκαίρι, για να ανοιχτούν οι όποιες ευκαιρίες στη συνέχεια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + fourteen =