αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρία skills που έχουν μεγάλη ζήτηση αυτή τη στιγμή. Αν ψάχνεις για δουλειά πρέπει να τα έχεις στο βιογραφικό σου

Τρία skills που έχουν μεγάλη ζήτηση αυτή τη στιγμή. Αν ψάχνεις για δουλειά πρέπει να τα έχεις στο βιογραφικό σου

Η πανδημία άλλαξε πολλά στη ζωή μας. Άλλαξε και τα δεδομένα στην αγορά εργασίας. Πολλές θέσεις χάθηκαν, άλλες δημιουργήθηκαν, και άλλες έγιναν ξαφνικά remote.

Εάν ψάχνεις για δουλειά αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό να ξέρεις τι αναζητούν οι εργοδότες. Έτσι ώστε να είσαι πιο στοχευμένος, να ξεχωρίζεις από την μάζα και να έχεις περισσότερες πιθανότητες να φτάσεις στη θέση που θες.

Καθώς διάφοροι τομείς επωφελούνται από τις νέες τεχνολογίες και η εργασία από το σπίτι γίνεται όλο και πιο συνηθισμένη, το τοπίο της απασχόλησης συνεχίζει να αλλάζει. Το να γνωρίζεις ποιες δεξιότητες να επισημάνεις στο βιογραφικό σου «μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις», λέει η Julia Pollak, οικονομολόγος της ZipRecruiter.

To αμερικανικό grow παραθέτει 3 skills που έχουν μεγάλη ζήτηση αυτή τη στιγμή. Σίγουρα πρέπει να βάλεις στο βιογραφικό σου.

1# Αυτοδιαχείρηση. Καθώς εκατομμύρια θέσεις εργασίας έχουν γίνει remote κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι soft δεξιότητες όπως η αυτοδιαχείριση έχουν γίνει πολυπόθητες από τους εργοδότες. Η αυτοδιαχείριση περιλαμβάνει ενεργή μάθηση, υψηλή αντοχή στο στρες και ευελιξία. Δείξτε ότι έχετε βελτιώσει τις δεξιότητες αυτοδιαχείρισης στο βιογραφικό σας, συμπεριλαμβάνοντας points που επισημαίνουν τις διαφορετικές δεξιότητες που έχετε μάθει πάνω στην εργασία, τον τρόπο με τον οποίο έχετε διαχειριστεί αυστηρές προθεσμίες και την ικανότητά σας να διαχειριστείτε πολλαπλά Projects και να βάζετε τις σωστές προτεραιότητες.

2# Δεξιότητες επικοινωνίας. Είμαστε σε μια αγορά εργασίας, με ανθρώπους poy πείθουν ο ένας τον άλλον και πωλούν ο ένας στον άλλο και επιλύουν τα προβλήματα του άλλου. Ως εκ τούτου, οι δεξιότητες επικοινωνίας γίνονται όλο και πιο σημαντικές για τους εργοδότες. Αυτό το πεδίο περιλαμβάνει πολλές δεξιότητες, όπως τα business communication skills και η επικοινωνία με τους πελάτες. Και βέβαια πρέπει να δείξεις ότι είσαι καλός στην επικοινωνία από την αρχή- από τότε δηλαδή που θα στείλεις βιογραφικό. Τα τυπογραφικά και ορθογραφικά λάθη απαγορεύονται. Ενώ στη συνέντευξη φρόντισε να είσαι όσο πιο κατανοητός γίνεται.

3# Να είσαι… tech τύπος. Σχεδόν όλα τα επαγγέλματα βασίζονται τώρα στην τεχνολογία, από τον προγραμματισμό έως το μάρκετινγκ. Οπότε είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι συνεχίζετε να συμβαδίζετε με οτι συμβαίνει στον τομέα σας όσον αφορά τις νέες πλατφόρμες, τα εργαλεία και το λογισμικό που χρησιμοποιούνται. Το ψηφιακό μάρκετινγκ, για παράδειγμα, αλλάζει συνεχώς. Μπορείς να εντυπωσιάσεις τον υποψήφιο εργοδότη σου, πηγαίνοντας σε μια συνέντευξη έχοντας ήδη τεχνογνωσία σχετικά με το TikTok, το Facebook, το Pinterest και άλλες social πλατφόρμες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 3 =