αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρία πράγματα που χρειάζεται να λες στον εαυτό σου κάθε ημέρα, αν θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία

Τρία πράγματα που χρειάζεται να λες στον εαυτό σου κάθε ημέρα, αν θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία

Πολύ συχνά, μιλάμε στον εαυτό μας με θυμό, πικρία και απογοήτευση. Εάν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας και να δημιουργήσετε μια ζωή που επικεντρώνεται στην επιτυχία, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα που λέμε στον εαυτό μας επηρεάζουν τις ενέργειες που κάνουμε. Είτε μιλάμε δυνατά είτε με αυτή τη σιγανή φωνή στο μυαλό μας, τα πράγματα που λέμε κάθε μέρα καθορίζουν το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Το λεγόμενο self-love συμβαίνει όταν αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας με υπομονή και περισσότερη κατανόηση. Το αμερικανικό addicted2success.com κάνει τα δεδομένα λίγο πιο συγκεκριμένα. Και παραθέτει τα 3 πράγματα που χρειάζεται να λες στον εαυτό σου κάθε ημέρα αν θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία. Κάπως έτσι θα πάρεις την απαιτούμενη ώθηση, και να μπεις στον σωστό δρόμο.

1# Θα ορίσω το πως είναι μια πετυχημένη ημέρα για εμένα και θα δουλέψω για να την κάνω πραγματικότητα. Δεν μπορείτε να φτάσετε πουθενά εάν δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το πού πηγαίνετε. Πάρα πολλοί άνθρωποι δεν επιτυγχάνουν τους καθημερινούς στόχους τους επειδή δεν έχουν όραμα για το πώς μοιάζει μια παραγωγική μέρα. Εάν δεν έχετε σχέδιο για την ημέρα σας, θα αναπηδήσετε από task σε task χωρίς πραγματική πρόοδο. Φτιάξτε ένα σχέδιο και ορίστε συγκεκριμένους στόχους που θέλετε να έχετε πετύχει ως το τέλος της ημέρας.

2# Πρέπει να δω και να κατανοήσω τις επιλογές που κάνω. Είναι εύκολο να περάσετε μια ολόκληρη μέρα χωρίς να έχετε ολοκληρώσει κάτι που θέλετε να πετύχετε. Η ζωή κινείται γρήγορα και οι στιγμές τείνουν να περνούν αχρησιμοποίητες. Πρέπει να γνωρίζουμε τι κάνουμε και να έχουμε αίσθηση του πώς περνάμε τον χρόνο μας. Κάθε επιλογή έχει συνέπειες και είναι οι μικρές καθημερινές επιλογές καθορίζουν πόσο επιτυχημένοι θα είστε. Για να δημιουργήσετε μια καλύτερη ζωή, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε υγιείς συνήθειες. Δες τι επιλογές κάνεις μέσα στην ημέρα σου και εξέτασε το που σε οδηγούν αυτές. Φρόντισε να αξιοποιείς σωστά όλες τις ώρες τις ημέρας.

3# Θα δώσω προτεραιότητα στον εαυτό μου πριν ασχοληθώ με τις επιθυμίες των άλλων. Οι επιθυμίες άλλων ανθρώπων τείνουν να έχουν μια προτεραιότητά για εμας – αλλά αυτός δεν είναι ο σωστός δρόμος για την επίτευξη των στόχων μας. Βάζουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές μας, και κάπως έτσι αποπροσανατολιζόμαστε. Ενα πράγμα που πρέπει να λέτε στον εαυτό σας κάθε μέρα είναι ότι θα κάνετε τον εαυτό σας, τις επιθυμίες και τις ανάγκες, προτεραιότητα. Ακόμα και αν οι άλλες απόψεις προέρχονται από την οικογένεια σου ή από φίλους, είναι χρήσιμο να τις αφήσεις στην άκρη και να εστιάσεις πρώτα σε αυτό που θες εσύ. Έτσι θα γίνεις η καλύτερη version του εαυτού σου. Η version που εσύ θες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 15 =