αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρία πράγματα που δεν κάνουν ποτέ οι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι

Τρία πράγματα που δεν κάνουν ποτέ οι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι

Όλοι θα ήθελαν να γίνουν εκατομμυριούχοι. Αλλά όπως εξηγεί το millionairex101.com αν θες να φτάσεις σε έναν τέτοιο μεγάλο στόχο, η αποφυγή κάποιων συμπεριφορών είναι απαραίτητη. Διαφορετικά θα εξατμίσετε τις όποιες πιθανότητες σας.

Θα είναι σαν να ρίχνετε χρήματα σε έναν κουβά δίχως πάτο.

Εδώ είναι λοιπόν 3 πράγματα που δεν κάνουν ποτέ οι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι. Μπορείς να κινηθείς κάπως έτσι.

1. Μην συγκεντρώνετε χαζά χρέη

Το χρέος είναι δίκοπο μαχαίρι. Ναι, μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσα βγάζετε, και να επιτύχετε μεγάλη ανάπτυξη. Αλλά μπορεί και να σκοντάψετε σε ένα… λάκκο δυστυχίας, και να μείνετε κολλημένοι στα χρέη για δεκαετίες. Το χρέος μέσω πιστοτικών καρτών, για παράδειγμα, σπάνια αξίζει. Η αγορά καταναλωτικών προϊόντων με χρήση πιστωτικής κάρτας, δημιουργόντας χρέος, δεν είναι συμπεριφορά εκατομμυριούχου.

2. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις

Οι εκατομμυριούχοι συνειδητοποιούν ότι οι μεγάλες αποφάσεις απαιτούν σημαντικές χρονικές δεσμεύσεις. Το να γίνεις εκατομμυριούχος είναι ένα μεγάλο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Οι εκατομμυριούχοι βασίζονται σε καλά μελετημένες αποφάσεις, σπάνια υποκύπτοντας σε βιαστικές, παράλογες επιλογές. Οι εκατομμυριούχοι επίσης δεν ακολουθούν το πλήθος. Όπως λέει ο γνωστός συγγραφέα Tom Corely, οι εκατομμυριούχοι από τους οποίους έχει πάρει συνέντευξη τείνουν να διαχωρίζονται από «το πλήθος». Δεν παίρνουν αποφάσεις με βάση τις δημοφιλείς επιλογές. Γιατί; Γιατί η άποψη των πολλών, πολλές φορές είναι λανθασμένη!

3. Μην μείνετε στάσιμοι

Οι εκατομμυριούχοι αναζητούν ανάπτυξη τόσο στην προσωπική όσο και στην οικονομική τους ζωή. Δεν είναι στάσιμοι. Οι εκατομμυριούχοι προσπαθούν συνεχώς να μάθουν νέες δεξιότητες και να διευρύνουν το σύνολο των γνώσεών τους. Δεν συμβιβάζονται με το status quo.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × three =