αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤρία απλά σημάδια για να καταλάβεις ένα fake προφίλ στο Facebook

Τρία απλά σημάδια για να καταλάβεις ένα fake προφίλ στο Facebook

Πλέον τα fake προφίλ στο Facebook είναι πολλά. Και μπορεί να δεις κάποιο από αυτά να σε κάνει add και εσένα, παρόλο που μπορεί να μην έχετε κοινούς φίλους. Πως μπορείς όμως να καταλάβεις ένα fake προφίλ; Ας δούμε 3 απλά σημάδια.

1# Κοινοποιούν sites χαμηλής ποιότητας. Ο στόχος πολλών ψεύτικων λογαριασμών είναι να σας πάνε σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο. Σε αυτόν τον ιστότοπο υπάρχουν πολλές διαφημίσεις και ο κάτοχος του ιστότοπου βγάζει χρήματα από τους διαφημιζόμενους, δείχνοντας πόσους επισκέπτες είχε στον ιστότοπό του προβάλλοντας αυτές τις διαφημίσεις.

2# Διαφορετικό όνομα στη διεύθυνση URL. Πολλοί ψεύτικοι λογαριασμοί, όχι όλοι, θα εμφανίζουν διαφορετικό όνομα στη διεύθυνση URL από ότι φαίνεται στην οθόνη. Αυτό συμβαίνει για λογαριασμούς που ήταν ιδιοκτησία ενός πραγματικού ατόμου που είχε πειραχτεί ή για ψεύτικους λογαριασμούς που χρησιμοποιήθηκαν για διαφορετικό σκοπό σε ένα σημείο. Οι χρήστες του Facebook μπορούν να αλλάξουν το εμφανιζόμενο προφίλ στις Ρυθμίσεις.

3# Μηδαμινό περιεχόμενο. Αν το προφίλ δεν έχει σχεδόν προσωπικές φωτογραφίες ή μηδενικές προσωπικές φωτογραφίες ή δεν υπάρχουν σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του, είναι παράξενο. Φυσικά κανένα από αυτα δεν είναι απόδειξη σίγουρη, αλλά μπορεί να σας ενθαρρύνει να ψάξετε.λίγο περισσότερο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =