αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο YouTube κανάλι που παίζει μουσική για να είσαι πιο παραγωγικός. Μπορείς να την βάλεις στο background ενώ δουλεύεις

Το YouTube κανάλι που παίζει μουσική για να είσαι πιο παραγωγικός. Μπορείς να την βάλεις στο background ενώ δουλεύεις

Πολλές μελέτες υποστηρίζουν ότι η μουσική μπορεί να σε κάνει πιο παραγωγικό. Αρκεί να βάλεις στο background να παίζει μουσική, ενώ εσύ δουλεύεις στο laptop σου ή κάνεις άλλες εργασίες.

Αξιοσημείωτο είναι πως κάποιες από τις έρευνες που έχουν διεξαχθεί σχετικά με τη σχέση που μπορεί να έχει η ακρόαση μουσικής με την αποδοτικότητα στον εργασιακό χώρο, έχουν δείξει πως το ίδιο ευεργετικά είναι τα αποτελέσματα που μπορεί να έχει η ακρόαση μουσικής μέσω ακουστικών. Άλλωστε, σε πρόσφατο email που έστειλε ο Elon Musk προς τους εργαζομένους της Tesla, λέει ανοιχτά ότι οι εργαζόμενοι μπορούν αν θέλουν να φορούν ένα ακουστικό για να ακούνε μουσική ενώ εργάζονται.

Αλλά ανεξάρτητα από τις μουσικές προτιμήσεις του καθενός, ποια είδη μουσική είναι ιδανικότερα για ακρόαση ενώ δουλεύεις; Το κανάλι Chill Music Lab στο YouTube έχει πάνω από 480.000 subscribers και μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό. Πρόκειται για ένα κανάλι που παίζει 24/7 μουσική η οποία θα σε βοηθήσει να είσαι πιο παραγωγικός και μπορείς να την βάλεις ως background ενώ δουλεύεις. Μάλιστα, έχει διάφορα streams στα οποία θα βρεις διαφορετικά είδη μουσικής- ανάλογα με τον λόγο που τα χρειάζεσαι. Μπορείς να τσεκάρεις μερικά παρακάτω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + one =