αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Youtube, η Nike και οι άλλοι: Αυτά είναι τα 10 brands που αρέσουν περισσότερο στους νέους

Το Youtube, η Nike και οι άλλοι: Αυτά είναι τα 10 brands που αρέσουν περισσότερο στους νέους

Οι νέοι σε όλο τον κόσμο, δημιουργούν τις δικές τους ισορροπίες στην αγορά. Αυτήν την next generation τάση, σε όλους τους τομείς, προσπάθησε να καταγράψει η Google. Μέσα από την έρευνα με τίτλο «It’s Lit: A Guide to What Teens Think Is Cool», η τεχνολογική εταιρία καταγράφει τα brands που είναι πιο αγαπητά στους νέους.

Όσο για το ποια είναι τελικά τα « top 10 coolest brands» σύμφωνα με την έρευνα; Εδώ είναι η λίστα: YouTube, Netflix, Google, XBOX, Oreo, GoPro, Playstation, Doritos, Nike και Chrome. Βλέπουμε ότι οι τεχνολογικές εταιρίες κυριαρχούν. Δύο μάρκες είναι από τον χώρο του φαγητού (Oreo, Doritos) και μόνο μια από το πεδίο της ένδυσης (Nike).

Σε ότι αφορά τα Social Media, έχουμε εκπλήξεις. Πιο δημοφιλής πλατφόρμα εμφανίζεται το Instagram. Ενώ ακολουθεί το Snapchat και στην τρίτη θέση το Facebook. Ταχύτατα ανερχόμενο είναι το Pinterest, μια θέση πιο κάτω.

Αναφορικά με το τι λογισμικό χρησιμοποιούν στα κινητά τους οι νέοι, τα δεδομένα είναι μοιρασμένα. Το 42,3% χρησιμοποιεί iOS, το 41,3% Android και μετά ακολουθούν άλλα λογισμικά με πολύ μικρότερα ποσοστά.

Σημειώνεται ότι η έρευνα αφορά την Generation Z. Η οποία είναι η γενιά μετά τους λεγόμενους Millennials.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =