αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο WordCamp Thessaloniki 2018 αναζητά ομιλητές. Το ‘χεις;

Το WordCamp Thessaloniki 2018 αναζητά ομιλητές. Το ‘χεις;

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δηλώνει παρούσα και διοργανώνει ένα WordCamp, μόνο που αυτή τη φορά, προορισμός μας είναι η όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης. «Φέτος λοιπόν κλείνουμε το ραντεβού μας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο κτίριο Μ2, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου για το main event, τις ομιλίες και το networking, ενώ την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου θα συναντηθούμε στο OK!Thess για το contributor day, για όλους όσους θέλουν να συνεισφέρουν δημιουργικά στην κοινότητα», τονίζουν οι διοργανωτές.

Κάλεσμα για ομιλητές

Το WordCamp Thessaloniki 2018 απευθύνει κάλεσμα για ομιλητές! Για να κάνει επίσημη πρεμιέρα και να ανέβει το έργο στη σκηνή, οι ομιλητές μας είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια. Αναζητούμε ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για τη δουλειά τους, πείρα και γνώσεις πάνω στο αντικείμενό τους, αμεσότητα προς το κοινό και μεταδοτικότητα. Μάθε περισσότερα, σχετικά με το κάλεσμα και τη φόρμα υποβολής ομιλιών εδώ.

Κάλεσμα για χορηγούς

Η οργανωτική ομάδα του WordCamp Thessaloniki έχει δημιουργήσει 5 πακέτα χορηγιών, με μεγάλο οικονομικό εύρος, προκειμένου να δώσει την δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρείες και ιδιώτες να συνεισφέρουν στο συνέδριο αυτό. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα πακέτα χορηγιών, τις παροχές τους και τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για χορηγία εδώ.

Εισιτήρια

Έφτασε η ώρα να αγοράσεις το εισιτήριό σου εδώ για το WordCamp Thessaloniki 2018! Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, οι φίλοι του WordPress θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικές με το δημοφιλέστερο CMS (Content Management System) και τη χρήση του και να έρθουν σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 1 =