αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο WhatsApp θέλει να φέρει ανταλλαγή αρχείων έως 2GB μέσα από τις συνομιλίες (ΦΩΤΟ)

Το WhatsApp θέλει να φέρει ανταλλαγή αρχείων έως 2GB μέσα από τις συνομιλίες (ΦΩΤΟ)

Νέα ευρήματα από την τελευταία beta έκδοση της υπηρεσίας WhatsApp, τα οποία φέρνει στη δημοσιότητα η γνωστή ιστοσελίδα WABetaInfo. Αυτή τη φορά γίνεται λόγος για δοκιμές αποστολής – λήψης αρχείων μεγέθους έως και 2GB μέσα από τις συνομιλίες των χρηστών, ένα νούμερο σαφέστατα πολύ μεγαλύτερο από τα 100MB που ισχύουν σήμερα.

Με τις ανταλλαγές αρχείων μέσω WhatsApp να υφίστανται στην υπηρεσία από το 2017 και την πιο πρόσφατη προσθήκη της end-to-end κρυπτογράφησης, οι χρήστες αρκετές φορές επιλέγουν τις συνομιλίες τους για να μοιραστούν αρχεία, αλλά ομολογουμένως τα 100MB περιορίζουν αρκετά την αποστολή μεγάλων αρχείων, όπως για παράδειγμα τα videos.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκλειδωθεί η δυνατότητα ανταλλαγής αρχείων μεγέθους έως 2GB μέσα από το WhatsApp (τα ευρήματα προέρχονται από την έκδοση για iOS), αλλά σίγουρα θα είναι μια καλοδεχούμενη προσθήκη. Εξάλλου, η υπηρεσία δοκιμάζει τη δυνατότητα διεξαγωγής δημοσκοπήσεων (polls) στις ομαδικές συνομιλίες, όπως και τις αντιδράσεις στα μηνύματα (reactions) σε στυλ iMessage.

whatsapp-2gb.jpg

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =