αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Vine αλλάζει… και γίνεται Vine Camera

Το Vine αλλάζει… και γίνεται Vine Camera

Μετά από πολλές συζητήσεις που έγιναν γύρω από το Vine, τα δεδομένα έχουν δρομολογηθεί και είναι οριστικά. Το Vine «κατεβαίνει» με τη μορφή που το ξέραμε, αλλά δεν εξαφανίζεται από τον ηλεκτρονικό χάρτη. Επανέρχεται ως Vine Camera, με την μεγάλη αλλαγή να είναι προγραμματισμένη για τις 17 του μήνα, όπως σημειώνει το αμερικανικό site The Verge.

Στην νέα εκδοχή του Vine, οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν τα διάσημα βίντεο των 6 δευτερολέπτων. Ωστόσο, το Vine network δεν θα υπάρχει πλέον. Με απλά λόγια, οι χρήστες θα μπορούν να αναρτούν τα δημιουργήματα τους στο Twitter ή να τα αποθηκεύουν στη συσκευή τους. Δεν θα μπορεί να γίνει διαμοιρασμός μέσω της εφαρμογής.

Και τι θα γίνει με το παλιό site του Vine; Αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει και θα λειτουργεί ως ένας τόπος αρχειοθέτησης των παλιών βίντεο του Vine, τα οποία θα εξακολουθούν να υπάρχουν εκεί. Όσοι χρήστες θέλουν να αρχειοθετήσουν τα βίντεο τους, θα πρέπει να το κάνουν μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, αφού μετά η εν λόγω λειτουργία δεν θα είναι διαθέσιμη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =