αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο UberTAXI «αποβιβάζεται» και στη Θεσσαλονίκη

Το UberTAXI «αποβιβάζεται» και στη Θεσσαλονίκη

Η υπηρεσία UberTAXI επεκτείνεται και στη Θεσσαλονίκη. Από το 2014 η υπηρεσία UberΤΑΧΙ έχει εξυπηρετήσει χιλιάδες χρήστες στην Αθήνα. Πλέον, η εφαρμογή της Uber είναι διαθέσιμη και στη Θεσσαλονίκη.

“Χαιρόμαστε πολύ που θα επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας στη Θεσσαλονίκη. Μέσω της συνεργασίας μας με τα ταξί της πόλης θα προσφέρουμε αξιόπιστες και ασφαλείς μετακινήσεις στους κατοίκους και τους επισκέπτες της”, αναφέρει η διευθύνουσα σύμβουλος της Uber στην Ελλάδα, Σαρίτα Βαρούχ. 

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Uber αποτελεί έναν προσιτό και αξιόπιστο τρόπο για τη μετακίνηση των πολιτών, αλλά και των τουριστών προς κάθε προορισμό. Η εφαρμογή έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει υψηλά πρότυπα ασφάλειας σε κάθε διαδρομή, τόσο για τους επιβάτες, όσο όμως και για τους ίδιους τους οδηγούς, με τον εντοπισμό των οχημάτων με GPS, τον οδηγό πλοήγησης και το σύστημα αξιολόγησης των οδηγών. 

Από την αρχή της πανδημίας η Uber έχει επενδύσει σε εφαρμογές και πρακτικές για τη μέγιστη ασφάλεια των μετακινήσεων, χορηγώντας δωρεάν τους οδηγούς των ταξί μάσκες και δίνοντας οδηγίες για την ορθή χρήση τους. Επιπλέον, έχει συμπεριλάβει στην εφαρμογή την απαραίτητη επιβεβαίωση πριν από κάθε διαδρομή από τον οδηγό και από τον επιβάτη πως χρησιμοποιούν μάσκα με στόχο την προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του Covid-19.

Η λειτουργία της Uber είναι πολύ απλή. Αφού εγκαταστήσετε το app και καταχωρήσετε τα στοιχεία σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περάσετε τον προορισμό σας και να ζητήσετε μία νέα διαδρομή. Στη συνέχεια, επιλέγετε το ταξί και εμφανίζεται ο εκτιμώμενος χρόνος άφιξής του, ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, το μοντέλο του αυτοκινήτου και οι απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 4 =