αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Twitter θα σου δίνει τη δυνατότητα να βγάλεις χρήματα με «συνδρομητικούς followers»

Το Twitter θα σου δίνει τη δυνατότητα να βγάλεις χρήματα με «συνδρομητικούς followers»

Αν είσαι από αυτούς που ασχολούνται με το Twitter, σου έχουμε καλά νέα. Οι πλατφόρμα σύντομα θα προσφέρει νέα εργαλεία έτσι ώστε να μπορείς να βγάλεις χρήματα μέσα από αυτή.

Συγκεκριμένα θα λανσάρει δύο νέες λειτουργίες. Η πρώτη θα σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις «συνδρομητικούς followers». Θα μπορείς να χρεώνεις τους followers για να έχουν πρόσβαση σε έξτρα περιεχόμενο. Η λειτουργία θα ονομάζεται Super Follows και ανάμεσα στο έξτρα περιεχόμενο που θα μπορεί να προσφέρει ο χρήστης στους followers τους θα είναι επιπλέον tweets, πρόσβαση σε κλειστό group, συνδρομή σε newsletter, κάποιο badge που επιβεβαιώνει την υποστήριξη που δίνει ένας follower σε κάποιον κλπ. Στη εικόνα που δημοσίευσε η εταιρεία φαίνεται ότι ένας χρήστης χρεώνει $4.99 / μήνα στους Super Followers. Με αυτόν τον τρόπο οι δημιουργοί περιεχομένου και οι εκδότες θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια άμεση ροή χρηματοδότησης από τους followers τους εάν το επιθυμούν.

Η δεύτερη λειτουργία ονομάζεται Communities και θα θυμίζει τα Facebook Groups. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να συμμετέχουν σε groups συγκεκριμένου ενδιαφέροντος (π.χ. πολιτική, games, αθλητικά) έτσι ωστε να βλέπουν μόνο tweets σχετικά με το θέμα του group. Σαφέστατα μια καλή κίνηση προκειμένου να ενισχυθεί η αίσθηση της κοινότητας και στο Twitter.

Μένει να δούμε πότε θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα των νέων λειτουργιών, στο προσεχές διάστημα.

https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/A0og_6UVIioq8vjO55gaZ4TtAEM=/0x0:1597x1428/1120x0/filters:focal(0x0:1597x1428):format(webp):no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/22328742/twitter_communities.png
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − four =