αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Twitter δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε τα δεδομένα λογαριασμού σας

Το Twitter δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε τα δεδομένα λογαριασμού σας

Ύστερα από το χακάρισμα του Ιουλίου που έδωσε σε αυτούς που το πραγματοποίησαν πρόσβαση σε διάφορους high-profile λογαριασμούς, το Twitter απενεργοποίησε τη δυνατότητα να μπορεί κάποιος να κατεβάσει το ιστορικό των tweets του. Η δυνατότητα επανήλθε, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, αυτή την εβδομάδα.

Η δυνατότητα για “Λήψη αρχείου” είναι πλέον “ξανά διαθέσιμη για όλους, ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε το περιεχόμενό σας στο Twitter από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας” ανέφερε το Twitter.

Στα μέσα του Ιουλίου, οι λογαριασμοί διάσημων, επαληθευμένων χρηστών όπως οι Elon Musk, Barack Obama, Bill Gates και Joe Biden αποτέλεσαν επιτυχημένο στόχο απατεώνων, που ήθελαν να προωθήσουν μια απάτη μέσω Bitcoin. Οι λογαριασμοί δημοσίευσαν ένα tweet με αίτημα για δωρεά Bitcoin στους ακολούθους τους, με έναν σύνδεσμο σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι που συνέλεξε περισσότερο από 12 bitcoin ή αλλιώς $110,690.

Το Your Twitter Data feature σας παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες που διατηρεί το Twitter για εσάς, όπως τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, τα τηλέφωνά σας, τα γενέθλιά σας, την τοποθεσία, το ιστορικό του λογαριασμού σας, εφαρμογές και συσκευές, λογαριασμούς που έχετε μπλοκάρει και δεδομένα διαφημίσεων. Η δυνατότητα λήψης, που περιλαμβάνει το ιστορικό των tweet και των direct messages, συγκεντρώνει “ένα συμβατό με δυνατότητα ανάγνωσης από τη συσκευή σας αρχείο με πληροφορίες σχετικές με το λογαριασμό σας σε αρχεία HTML και JSON”, που στέλνει το Twitter μέσω email.

Από τους 130 λογαριασμούς-στόχους από τους hackers, σε οχτώ αναφέρθηκε πως λήφθησαν οι πληροφορίες του λογαριασμού τους μέσω του Your Twitter Data tool, σύμφωνα με το Twitter, αν και κανένας από αυτούς τους λογαριασμούς δεν ήταν επαληθευμένος. Ως μια μορφή “πρόληψης”, το Twitter απενεργοποίησε τη δυνατότητα κατεβάσματος για όλους τους λογαριασμούς.

Για να κατεβάσετε τα δεδομένα σας, επισκεφθείτε το Twitter.com μέσω web browser και πάτε στο Ρυθμίσεις και Απόρρητο > Λογαριασμός > Τα δεδομένα σας στο Twitter. Κάτω από τη λήψη αρχείου, εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης και πατήστε Επιβεβαίωση. (Μέσω mobile, θα ανακατευθυνθείτε στο mobile web, αφού επιλέξετε το Τα δεδομένα σας στο Twitter.)

Πηγή: Pc Mag

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =