αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο TikTok φέρνει το «shoutouts». Μια νέα λειτουργία για να βγάζεις χρήματα δημιουργώντας custom made βίντεο

Το TikTok φέρνει το «shoutouts». Μια νέα λειτουργία για να βγάζεις χρήματα δημιουργώντας custom made βίντεο

Το TikTok ανεβαίνει δυναμικά και λανσάρει όλο και περισσότερες λειτουργίες. Μια από αυτές που τεστάρει αυτή τη στιγμή, είναι το shoutouts. Τι είναι αυτό; Όπως εξηγεί το αμερικανικό Buzzfeed, μέσα από αυτή την λειτουργία οι χρήστες θα μπορούν να ζητούν ένα custom made βίντεο από τους δημιουργούς περιεχομένου, και να πληρώνουν για αυτό.

Με απλά λόγια: Θα πληρώνετε προκαταβολικά όταν ζητάτε ένα βίντεο, και ο δημιουργός θα έχει τρεις ημέρες για να το αποδεχτεί. Στη συνέχεια, θα λαμβάνετε το βίντεο στα direct messages σας σε περίπου μία εβδομάδα.

Και η πληρωμή θα γίνεται μέσα από το app. Ο κάθε δημιουργός θα μπορεί να ορίσει την δική του τιμή για ένα custom made βίντεο.

Η νέα λειτουργία είναι σε beta φάση και προς το παρόν μόνο κάποιοι δημιουργοί από το Ντουμπάι και την Τουρκία μπορούν να την χρησιμοποιήσουν.

Το TikTok βλέπει το Shoutouts ως έναν τρόπο ώστε οι χρήστες να ζητούν χαιρετισμούς γενεθλίων και pep talks από δημοφιλείς δημιουργούς. Ωστόσο, προς το παρόν δεν είναι σαφές πόσους followers πρέπει να έχει κάποιος για να κερδίσει χρήματα από το shoutouts.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 4 =