αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο ThinkBiz Academy 2019 έρχεται. Και η Head Organizer αποκαλύπτει τα «μυστικά» του στο It’s Possible

Το ThinkBiz Academy 2019 έρχεται. Και η Head Organizer αποκαλύπτει τα «μυστικά» του στο It’s Possible

Όσοι ασχολούνται με τον χώρο της νεανικής επιχειρηματικότητας, πιθανότατα γνωρίζουν το ThinkBiz Academy. Το event καταφθάνει και φέτος, στις 17 και 18 Μαΐου, έτοιμο να υποδεχτεί εκατοντάδες νέους που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Αλλά τι αναμένεται να δούμε στην εκδήλωση αυτής της χρονιάς; Και πως είναι να ετοιμάζεις ένα τέτοιο event; H Head Organizer του ThinkBiz Academy 2019, Κωνσταντίνα Μουντάκη, μιλά για όλα στο It’s Possible.

Καταρχήν, εσείς προσωπικά με τι ασχολείστε και πως αποφασίσατε να συμμετέχετε ενεργά στο ThinkBiz Academy;

Είμαι φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού και μέλος του ThinkBiz, του πρώτου φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, εδώ και δύο χρόνια. Φέτος, αποφάσισα να ασχοληθώ για δεύτερη χρονιά με το ThinkBiz Academy, στην οργανωτική ομάδα του οποίου ήμουν και πέρυσι, αυτη τη φορά ακόμη πιο ενεργά.

Τι αναμένεται να δούμε στο φετινό event;

Το ThinkBiz Academy θα πραγματοποιηθεί φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά στις 17&18 Μαΐου στην OTEAcademy υπό την αιγίδα της ΕΑΣΕ και της Endeavor Greece. Πρόκειται για ένα 2ήμερο πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας με ομιλίες, 1on1 interviews και panels.  Συγχρόνως, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια πραγματικά 360 μοιρών εμπειρία με διαδραστικά workshops, hand-on trainings, mock-up interviews, βιωματικά happenings και φυσικά networking.

Η ομάδα του ThinkBiz Academy

Με ποια κριτήρια επιλέγετε τους ομιλητές σας;

Οι ομιλητές  σε ένα event σαν το ThinkBiz Academy είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και γι’ αυτό τον λόγο από την στιγμή που γνωρίζουμε τον χαρακτήρα του συνεδρίου και βρίσκουμε το θέμα της κάθε χρονιάς στοχεύουμε στους καλύτερους του κάθε κλάδου.

Για να γίνει το event συνεργάζεστε αρκετά άτομα τα οποία είστε νεαρής ηλικίας. Πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι αυτή η συνεργασία;

Βασική αξία του οργανισμού μας είναι το ομαδικό πνεύμα και το να είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες! Σίγουρα, η συνεργασία δεν είναι πάντοτε εύκολη, ειδικά όταν η ομάδα αποτελείται από άτομα με διαφορετικά backgrounds, ενδιαφέροντα και στόχους, αλλά προσπαθούμε σε κάθε περίπτωση να λειτουργούμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ποιο είναι, κατά την γνώμη σας, το πιο δύσκολο task σε ότι αφορά την προετοιμασία του event;

Νομίζω πως το πιο δύσκολο είναι αφενός η διαχείριση της ομάδας και ο καθορισμός του συνολικού στόχου μας για το event και αφετέρου η επικοινωνία με τους εξωτερικούς συνεργάτες (ομιλητές, trainers, υποστηρικτές) και οι συνεχείς αλλαγές που προκύπτουν.

Θα παροτρύνατε έναν νέο να συμμετέχει στην οργανωτική ομάδα του ThinkBiz Academy; Και γιατί;

Σίγουρα θα παρότρυνα τον κάθε νέο να γίνει μέλος της ομάδας του ThinkBiz Academy γιατί θεωρώ πως έτσι θα έχει την ευκαιρία τόσο να αναπτύξει τις δεξιότητές του όσο και να μάθει να συνεργάζεται με άλλους ανθρώπους πάνω σε ένα τόσο σημαντικό project. Τέτοιου είδους εμπειρίες και συμμετοχές σε δράσεις θα τον βοηθήσουν άλλωστε να μάθει νέα πράγματα και να πάει την σκέψη του ένα βήμα παρακάτω χτίζοντας το επιχειρηματικό του mindset.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − two =