αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο success story του Instagram συνεχίζεται: πλέον έχει 600 εκατ. χρήστες

Το success story του Instagram συνεχίζεται: πλέον έχει 600 εκατ. χρήστες

Σε συνεχή ανοδική τροχιά βρίσκεται το Instagram. Η δημοφιλής πλατφόρμα έχει πλέον 600.000.000 ενεργούς χρήστες. Σημειώνεται, ότι μέσα στους τελευταίους 6 μήνες, έχει αυξήσει τους χρήστες της κατά 100 εκατομμύρια. Όπως τονίζει το αμερικανικό site Recode.net, παλιότερα κατάφερνε να προσθέσει 100 εκατ. χρήστες μέσα σε 9 μήνες, άρα γίνεται εύκολα κατανοητό ότι η ανάπτυξη του έχει επιταχυνθεί.

Το 2016 αναμφίβολα ήταν μια καλή χρονιά για το Instagram. Πέρα από την αύξηση των χρηστών, η πλατφόρμα λάνσαρε τα Instagram Stories, το live video, το save button, το shopping test και άλλες νέες λειτουργίες.

Και μιλάμε για μια πλατφόρμα που μετρά μόνο 6 χρόνια ζωής. Το 2010 ίδρυσε το Instagram ο Kevin Systrom. Και παρόλο που μέχρι τότε ο ίδιος δεν είχε κάνει και τις καλύτερες επιλογές στην επαγγελματική του πορεία, κατάφερε τελικά να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία.

Το 2012 η διάσημη εφαρμογή εξαγοράστηκε από το Facebook προς 1 δισ. δολάρια. Και μέχρι σήμερα παραμένει στην FB τεχνολογική οικογένεια. Κάτι που μάλλον έχει θετικά αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kevin Systrom: O loser… που έγινε ο βασιλιάς του Instagram

Μέσα στα νέα γραφεία του Instagram: Φυτά, βιβλιοθήκες και δωμάτια με περίεργα ονόματα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 4 =