αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Startup Grind Athens επιστρέφει με άρωμα… ψηφιακών νομισμάτων

Το Startup Grind Athens επιστρέφει με άρωμα… ψηφιακών νομισμάτων

Το Startup Grind Athens ξεκινάει δυναμικά τη χρονιά με καλεσμένο τον Astyanax Kakanakis, Co-founder και CEO της Ελληνο-Σουηδική startup Norbloc που εξασφάλισε $2 εκατ. αποτελώντας μάλιστα την πρώτη επένδυση του Marathon VC.

Έχοντας μακρά εμπειρία στο finance industry, ο “Asty” είδε την ευκαιρία να ανέβει στο τρένο του block chain και να φτιάξει ένα προϊόν που υπόσχεται να απλοποιήσει τη Know-Your-Customer διαδικασία. Πρόκειται για ένα περίπλοκο πρόβλημα που αυτή τη στιγμή προκαλεί πονοκέφαλο σε όλους τους χρηματο-οικονομικούς οργανισμούς (τράπεζες, ασφαλιστικές, κτλ) και άρα στοχεύει σε μια τεράστια αγορά δισεκατομμυρίων παγκοσμίως.

Μετά το hype του Bitcoin βλέπουμε με χαρά την τεχνολογία του block chain να αξιοποιείται από τις startup και μάλιστα με Ελληνικό πρόσημο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάνε λοιπόν την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στο Found.ation για να μάθουν περισσότερα από τον άνθρωπο που έκανε πράξη των decentralized networks, τα peer-2-peer transactions και την κρυπτογραφία ως σύνολο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 4 =