αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο smartwatch που κοστίζει 58 ευρώ και κάνει όλα όσα θες

Το smartwatch που κοστίζει 58 ευρώ και κάνει όλα όσα θες

Η Amazfit ανακοίνωσε τα Bip 3 και Bip 3 Pro, με έγχρωμη οθόνη 1.69 ιντσών καλυμμένη με σκληρυμένο γυαλί 2.5D και αρκετούς αισθητήρες. Η σειρά Amazfit Bip 3 είναι ο διάδοχος της σειράς Bip U του 2020 και προσφέρει ποικιλία λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της υγείας.

Amazfit Bip 3 and Pro Launch

Η μέτρηση του οξυγόνου στο αίμα μπορεί να γίνει μέσα σε 25 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, τα δύο smartwatches παρακολουθούν τον καρδιακό ρυθμό, τον ύπνο, τον εμμηνορροϊκό κύκλο, και το στρες. Επίσης, υποστηρίζουν έως 60 αθλητικές δραστηριότητες και έχουν στο σύστημα αξιολόγησης υγείας PAI.

Το Amazfit Bip 3 χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ενός smartphone για υπηρεσίες GPS, ενώ το Amazfit Bip 3 Pro έχει GPS που υποστηρίζει τέσσερα δορυφορικά συστήματα εντοπισμού θέσης. Αυτό θα βοηθήσει τον χρήστη να έχει παρακολούθηση της κίνησής του με υψηλή ακρίβεια.

Και τα δύο μοντέλα έχουν μπαταρία με χωρητικότητα 280mAh που προσφέρει έως και 14 ημέρες αυτονομία με τυπική χρήση. Τα Bip 3 και Bip 3 Pro κυκλοφορούν 15 Ιουνίου και θα είναι διαθέσιμα σε μπλε, μαύρο, και ροζ χρώματα.

Το Amazfit Bip 3 κοστίζει 59.99 δολάρια ή κάπου 58 ευρώ και το Bip 3 Pro πωλείται στα 69.99 δολάρια ή περίπου 67 ευρώ. Οι αγορές που θα πάρουν τα smartwatches και οι τιμές στην εκάστοτε αγορά παραμένουν άγνωστες.

Πηγή: techmaniacs.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × two =