αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο smartphone της Xiaomi που πούλησε έξι εκατομμύρια συσκευές μέσα σε τέσσερις μήνες

Το smartphone της Xiaomi που πούλησε έξι εκατομμύρια συσκευές μέσα σε τέσσερις μήνες

Η Xiaomi σημειώνει μονίμως ανοδική πορεία στην αγορά των κινητών τηλεφώνων. Ο Κινέζος κατασκευαστής έχει καταφέρει να κερδίσει τις προτιμήσεις εκατομμυρίων καταναλωτών ανά τον κόσμο, δικαιολογημένα, αφού προσφέρει εξαιρετικά smartphones σε ασυναγώνιστες τιμές.

Ο φετινός high-end εκπρόσωπος της εταιρείας είναι το Mi 8. Πρόκειται για τον αντικαταστάτη του περσινού Mi 6, με την Xiaomi να προσπερνάει την ονομασία “7”. Το smartphone βρίσκεται στην αγορά εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, ενώ έχει κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις όπως οι Mi 8 Pro, Mi 8 Lite και Mi 8 SE. Η νεότερη Mi οικογένεια συσκευών φαίνεται πως προσέλκυσε πολλούς καταναλωτές. Σύμφωνα με ανάρτηση του στο Κινέζικο Weibo, ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, δήλωσε πως η εταιρεία πούλησε έξι εκατομμύρια Mi 8 συσκευές μέσα σε τέσσερις μήνες. Πρόκειται για ένα ορόσημο στην ιστορία της Xiaomi, καθώς τα προϊόντα της εξαπλώνονται σε όλη την υφήλιο.

Μάλιστα, εφόσον απομένουν μερικοί μήνες μέχρι την ανακοίνωση του νέου εκπροσώπου, Mi 9, τα τωρινά Mi 8 μοντέλα μπορεί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερων υποψήφιων αγοραστών. Για να γιορτάσει την πορεία των κινητών στην αγορά, ο Lei Jun σημείωσε πως η κανονική Mi 8 έκδοση στην Κίνα θα υποστεί μια μικρή έκπτωση της τάξης των 25 ευρώ. Ενδεχομένως σύντομα να πέσει ακόμα περισσότερο η τιμή του Mi 8. Πρόκειται για ένα value-for-money μοντέλο που ενσωματώνει χαρακτηριστικά ναυαρχίδας, σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή για τα δεδομένα.

Οι έξι εκατομμύρια πωλήσεις των Mi 8 συσκευών είναι ένας αριθμός που κοντράρει τους υπόλοιπους κορυφαίους κατασκευαστές. Η Xiaomi δείχνει τις δυνάμεις της, οι οποίες αναμένεται να ισχυροποιηθούν με την πάροδο του χρόνου. Όσο διατηρεί την πολιτική της, είναι σίγουρο πως θα έχει μόνο επιτυχίες. Το μέλλον θα δείξει την τελική θέση της εταιρείας στην σχετική λίστα με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + 2 =