αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο smartphone… από το μέλλον, με φωνητικά ελεγχόμενη αφαιρούμενη κάμερα

Το smartphone… από το μέλλον, με φωνητικά ελεγχόμενη αφαιρούμενη κάμερα

Η Vivo είναι μία από τις λίγες εταιρείες που καινοτομούν στον χώρο των smartphones. Ειδικά στον τομέα των καμερών η εταιρεία κάνει εντυπωσιακή δουλειά. Το φετινό concept του Apex εντυπωσίασε το κοινό με την under-display κάμερα του, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον προκάτοχο του που ήταν το πρώτο smartphone με pop-up κάμερα.

Φέτος, η εταιρεία κατάφερε να κερδίσει το Red Dot Award, παρουσιάζοντας ένα smartphone με αφαιρούμενη κάμερα και όπως πάντα ενδιαφέρον συνολικό σχεδιασμό.

Μία νέα επαναστατική συσκευή κάμερας

Το smartphone της Vivo διαθέτει μία νέα συσκευή την οποία η εταιρεία αποκαλεί IFEA Camera. Η συγκεκριμένη κάμερα μπορεί να αφαιρεθεί από το κύριο σώμα του έξυπνου τηλεφώνου και να λειτουργεί αυτόνομα.

Επιπλέον, η IFEA Camera δέχεται πρόσθετα αξεσουάρ τα οποία μπορούν να αυξήσουν τη σταθερότητα των λήψεων, τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής, τις φωτογραφικές της ικανότητες, και τα λοιπά.

Εκτός από τον επαναστατικό σχεδιασμό της και τις άπειρες δυνατότητες που προσφέρει, η IFEA Camera της Vivo υποστηρίζει φωνητικές εντολές, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Θα τη δούμε σε κάποιο μελλοντικό smartphone;

Η Vivo έχει χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο πλήθος των καινοτομιών της σε έξυπνα τηλέφωνα παραγωγής. Οπότε, δεν αποκλείεται να δούμε την IFEA Camera σε κάποιο μελλοντικό smartphone της εταιρείας.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 3 =