αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Slack μεγαλώνει και έχει έτοιμο το νέο πλάνο που θα το «εκτοξεύσει»

Το Slack μεγαλώνει και έχει έτοιμο το νέο πλάνο που θα το «εκτοξεύσει»

Το Slack έχει καταγράψει τη δική του επιτυχία. Η γνωστή πλατφόρμα κατάφερε να μπει σε πολλές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, και να γίνει ο κύριος μοχλός με τον οποίο επικοινωνούν οι εργαζόμενοι μεταξύ τους. Μέχρι τώρα απευθυνόταν κυρίως σε μικρότερες επιχειρήσεις, με κάτω από 100 εργαζομένους.

Τώρα όμως το Slack μεγαλώνει. Το ίδιο άλλωστε έχει αναπτυχθεί, έχει συμπληρώσει 3 χρόνια ζωής και απασχολεί πάνω από 800 ανθρώπους. Το επόμενο βήμα; Όπως έχουμε ξαναπεί ετοιμάζει την «μεγάλη έκδοση» του, που θα απευθύνεται σε μεγάλες εταιρίας. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες εξ Αμερικής, η νέα έκδοση θα έχει το όνομα Slack Enterprise Grid. Στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσιεύει το Recode.net, μπορείτε να δείτε πως ακριβώς θα είναι η νέα πλατφόρμα. Με απλά λόγια θα είναι ένα Slack με μικρότερες ομάδες μέσα του. Οι ομάδες θα αντιστοιχούν σε τμήματα τις εκάστοτε εταιρίας. Όλοι θα μπορούν φυσικά να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Παρέχοντας επίσης στις επιχειρήσεις και κάποιες επιπλέον δυνατότητας, όπως η επιπλέον ασφάλεια και συστήματα που θα διατηρούν διάφορα δεδομένα. Είναι δεδομένο ότι το άνοιγμα του Slack σε μεγαλύτερους πελάτες, θα του φέρει μεγάλα έσοδα τα οποία θα το βοηθήσουν να αναπτυχθεί περισσότερο. Η κίνηση αυτή πάντως δεν έρχεται σε μια τυχαία στιγμή. Αφού ο ανταγωνισμός στο εν λόγω πεδίο έχει ανάψει, με εταιρίες όπως η Microsoft ή το Facebook (με την επαγγελματική του έκδοση) να μπαίνουν στο παιχνίδι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 14 =