αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Redmi Band παρουσιάστηκε με τιμή στα 13 ευρώ

Το Redmi Band παρουσιάστηκε με τιμή στα 13 ευρώ

Γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι η θυγατρική της Xiaomi ετοιμάζει το δικό της smartband. Άλλωστε από τη στιγμή που ανεξαρτητοποιήθηκε ως brand, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει αρκετά δικά της προϊόντα, όπως power bank, IoT συσκευές, rooters, και πολλά άλλα. Το Redmi Band λοιπόν είναι εδώ, επίσημο, με αρκετά καλά χαρακτηριστικά, και σε πολύ χαμηλή τιμή.

Χαρακτηριστικά

Το Redmi Band έχει 1,08 ιντσών έγχρωμη ορθογώνια οθόνη και ο γενικός σχεδιασμός μοιάζει αρκετά με τα bands των Huawei, Honor και Realme. Επιπλέον, υποστηρίζει απευθείας φόρτιση από το ενσωματωμένο USB.

Στα λοιπά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την εταιρεία, η μπαταρία του smartband προσφέρει αυτονομία 14 ημέρες με μία πλήρη φόρτιση. Επίσης, καταγράφει τη φυσική δραστηριότητα σε 5 sports mode, παρακολουθεί τον ύπνο, έχει ακόμα και οπτικό αισθητήρα καρδιακού παλμού.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν το Redmi Band θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως, αλλά η τιμή του είναι στα 99 yuan ή περίπου 13 ευρώ. Όσον αφορά τα χρώματα, το smartband είναι διαθέσιμο σε πορτοκαλί, λαδί, μπλε, και μαύρο.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =