αρχικηVIRALΤο Rally Acropolis κατεβαίνει… στο κέντρο της Αθήνας- Αγωνιστικά αυτοκίνητα θα περάσουν μπροστά από το Σύνταγμα

Το Rally Acropolis κατεβαίνει… στο κέντρο της Αθήνας- Αγωνιστικά αυτοκίνητα θα περάσουν μπροστά από το Σύνταγμα

To Rally Acropolis επιστρέφει και θα απλωθεί τόσο στην Πελοπόννησο όσο και στη Στερεά Ελλάδα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Τώρα ήρθε η ανακοίνωση διεξαγωγής υπέρ-ειδικής διαδρομής στο κέντρο της Αθήνας για να αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα!

Παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και των υποστηρικτών της διοργάνωσης, αποκαλύφθηκε κάθε πτυχή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021.

Μάχη με το χρονόμετρο μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος

Πέρα από όλα τα άλλα, θα δούμε το «Cosmote 5G Athens Stage». Όπως προδίδει η ονομασία, πρόκειται για μία διαδρομή που θα διοργανωθεί στο κέντρο της πρωτεύουσας με μήκος περίπου 1 χιλιόμετρο. Η εν λόγω διαδρομή θα ακολουθήσει αμέσως μετά την τελετή εκκίνησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί κάτω από την Ακρόπολη, και θα φέρει την «καρδιά» του αγώνα σε ορισμένους από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας, με αποκορύφωμα το πέρασμα των αγωνιστικών αυτοκινήτων εμπρός από την Πλατεία Συντάγματος! Ένα υπερθέαμα που, όπως τόνισε και ο κ. Αυγενάκης, «…θα ταξιδέψει την εικόνα της χώρας μας απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλο τον κόσμο».

Το πέρασμα από την Αθήνα, όπως και τρεις καθαρά αγωνιστικές μέρες στα βουνά της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας, αποτελούν εχέγγυο για την προβολή της χώρας σε διεθνές επίπεδο, κάτι που αναγνωρίζεται και από τον ΕΟΤ, που παραδοσιακά στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα.

Από σήμερα βρίσκεται στον «αέρα» η ιστοσελίδα www.acropolisrally.gr, που στο εξής θα αποτελέσει το πλέον έγκυρο μέσο για όλες τις σχετικές με το EKO Ράλλυ Ακρόπολις πληροφορίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + five =