αρχικηVIRALΤο project «La Invernada»: Θα πέρναγες μια νύχτα σε αυτό το «φωτεινό» σπίτι μέσα στο δάσος; (Εικόνες)

Το project «La Invernada»: Θα πέρναγες μια νύχτα σε αυτό το «φωτεινό» σπίτι μέσα στο δάσος; (Εικόνες)

Το studio Guillermo Acuña Arquitectos Asociados έφτιαξε το σπίτι που θα δεις παρακάτω. Και δεν είναι σκηνικό από κάποια ταινία. Το project ονομάζεται «La Invernada». Όπως διαβάζουμε στο dezeen.com, πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ξύλινο σπίτι, το οποίο ουσιαστικά έχει «διαφανείς τοίχος». Λόγω ενός ειδικού πλέγματος που έχει χρησιμοποιηθεί. Κάτι που επιτρέπει στις σκιές των δέντρων να μπαίνουν στο εσωτερικό την ημέρα, ενώ την νύχτα το σπίτι φωτίζεται και δημιουργεί μια μαγευτική εικόνα μέσα στο δάσος.

Το σπίτι είναι 54 τ.μ. και βρίσκεται στην περιοχή Curicó της Χιλής. Με ένα δάσος από τη μία πλευρά και ένα ποτάμι από την άλλη.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μέσα στο σπίτι υπάρχει το ισόγειο και άλλα δύο πατώματα. Ενώ στην κορυφή του ουσιαστικά ενώνονται οι πλαγιές δύο τοίχων, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο τρίγωνο. Μια σκάλα οδηγεί στον πρώτο και δεύτερο όροφο- και στους δύο υπάρχουν μεγάλα μαξιλάρια στο πάτωμα, και έτσι δημιουργούνται χώροι για να χαλαρώσετε, απολαμβάνοντας τη θέα στο δάσος.

Θα πέρναγες μια νύχτα εκεί;

Exterior of La Invernada by GAAA
Exterior of La Invernada by GAAA
Living room in La Invernada by GAAA
Interior of La Invernada by GAAA
Interior of La Invernada by GAAA
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 7 =