αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Popcorn Time επέστρεψε με δωρεάν ταινίες και σειρές, τώρα που όλοι είναι σπίτι

Το Popcorn Time επέστρεψε με δωρεάν ταινίες και σειρές, τώρα που όλοι είναι σπίτι

Την καλύτερη δυνατή συγκυρία (για τους ίδιους) βρήκαν οι δημιουργοί του Popcorn Time για να επανέλθουν στο προσκήνιο. Το “πειρατικό Netflix” που έκανε πάταγο πριν από μερικά χρόνια, επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό με μια νέα έκδοση της υπηρεσίας.

Στο tweet αναφέρουν χαρακτηριστικά “Love in the Time of Corona Version 0.4 is out”, δίνοντας στον κόσμο ακόμα μία λύση για να περάσουν ευχάριστα τον κατ’ οίκον περιορισμό τους λόγω του κορωνοϊού.

Το Popcorn Time πρωτοεμφανίστηκε το 2014 και έγινε άμεσα πολύ δημοφιλές στους απλούς χρήστες, διότι τους γλιτώνει από τον κόπο να ψάχνουν σε torrent sites, να κατεβάζουν ταινίες και σειρές, και να βρίσκουν έπειτα υπότιτλους. Όλη αυτή η διαδικασία γίνεται αυτόματα από το Popcorn Time και ο χρήστης απλά επιλέγει την ταινία που θέλει να παρακολουθήσει, όπως δηλαδή στο Netflix. Ήδη η νέα έκδοση περιλαμβάνει ταινίες όπως τα Star Wars: The Rise of Skywalker και Joker.

Αντιλαμβάνεστε, φυσικά, ότι το Popcorn Time είναι παράνομο. Γι’ αυτό, άλλωστε, τα προηγούμενα χρόνια κυνηγήθηκε ιδιαίτερα από τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων και βρέθηκε πολλές φορές εκτός λειτουργίας. Μένει να δούμε πόσο θα αντέξει αυτή τη φορά…

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + seven =