αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Outlook φέρνει νέα λειτουργία και θα γράφει… τα emails για εσάς

Το Outlook φέρνει νέα λειτουργία και θα γράφει… τα emails για εσάς

Η Microsoft εργάζεται επί του παρόντος σε μια νέα δυνατότητα για το Outlook που ονομάζεται “text predictions” και χρησιμοποιεί έξυπνη τεχνολογία για να προτείνει την καλύτερη δυνατή λέξη ενώ οι χρήστες πληκτρολογούν ένα email.

Σε μια ανάρτηση στη σελίδα υποστήριξης του Office, η Microsoft εξηγεί ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε το πλήκτρο “tab“, όπως ακριβώς και στη λειτουργία Έξυπνης σύνταξης του Gmail, είτε το πλήκτρο δεξιού βέλους για να αποδεχτούν τις προβλέψεις κειμένου του Outlook. Ωστόσο, εάν οι χρήστες θέλουν να αγνοήσουν το προτεινόμενο κείμενο, μπορούν να συνεχίσουν να πληκτρολογούν και η πρόταση θα εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το roadmap του Microsoft 365, οι προβλέψεις κειμένου θα είναι διαθέσιμες στο Outlook έως το τέλος αυτού του μήνα, για να βοηθήσουν τους χρήστες να συνθέσουν με ευκολία τα email τους.

Για να ενεργοποιηθεί η νέα λειτουργία, οι χρήστες θα πρέπει πρώτα να μεταβούν στις ρυθμίσεις στο πάνω μέρος της σελίδας, να κάνουν κλικ στο “Προβολή όλων των ρυθμίσεων του Outlook”, να μεταβούν στην καρτέλα “αλληλογραφία” και στη συνέχεια, να μεταβούν στην ενότητα “Σύνταξη και απάντηση”. Από εκεί, θα πρέπει να ενεργοποιήσουν την επιλογή “πρόταση λέξεων ή φράσεων καθώς πληκτρολογώ” στην ενότητα “προβλέψεις κειμένου”.

Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να προσθέσει μια λειτουργία “αποστολή αργότερα” στο Outlook (Office 365), η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν πότε θέλουν να γίνει η αποστολή του email. Αυτή η δυνατότητα είναι επίσης υπό ανάπτυξη και αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στο Outlook κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Οι νέες λειτουργίες του Outlook έρχονται μια εποχή που αρκετός κόσμος εργάζεται από το σπίτι και η Microsoft ελπίζει ότι οι νέες λειτουργίες θα υιοθετηθούν από αρκετούς χρήστες και θα διευκολύνει την εργασία τους.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 10 =