αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο OnlyFans απαγορεύει το σεξουαλικό περιεχόμενο από την 1η Οκτωβρίου

Το OnlyFans απαγορεύει το σεξουαλικό περιεχόμενο από την 1η Οκτωβρίου

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες. Η διάσημη πλατφόρμα OnlyFans αποφάσισε να απαγορέψει το σεξουαλικό περιεχόμενο από την 1η Οκτωβρίου.

Πρόκειται για την γνωστή πλατφόρμα που προσφέρει επί πληρωμή αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο στους χρήστες από τους αγαπημένους τους δημιουργούς και πολύ γρήγορα έγινε γνωστή για το γυμνό και σεξουαλικό του περιεχόμενο, ενώ πολλοί δημιουργοί έγιναν πλούσιοι χάρη σε αυτό.

Τώρα όπως μεταδίδει το Bloomberg, το OnlyFans απαγορεύει τις σεξουαλικές πράξεις στην πλατφόρμα του. Ωστόσο θα επιτρέπει το γυμνό (φωτο και βίντεο)- αν φυσικά είναι στα όρια του Acceptable Use Policy της εταιρίας.

«Προκειμένου να διασφαλίσουμε τη μακροπρόθεσμη επιβίωση της πλατφόρμας και να συνεχίσουμε να φιλοξενούμε μία κοινότητα δημιουργών και fans που τους συμπεριλαμβάνει όλους, πρέπει να εξελίξουμε τις οδηγίες περιεχομένου μας», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Η νέα πολιτική της πλατφόρμας, έρχεται μετά από ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του BBC, στο οποίο φαίνεται πως το site εν γνώση του άφηνε να κυκλοφορεί παράνομο περιεχόμενο στην πλατφόρμα. Αντί να κάνει ban κάποιο account, η εταιρία έδινε πρώτα τρεις προειδοποιήσεις πριν αφαιρέσει κάποιο περιεχόμενο, ενώ οι πιο πετυχημένοι creators με υψηλό αριθμό συνδρομητών έμεναν στο απυρόβλητο.

Το ανέβασμα περιεχομένου απαγορεύεται -τυπικά- σε άτομα κάτω των 18 ετών, όμως η έρευνα του BBC έδειξε μεταξύ άλλων πως ανήλικοι μπορούν πολύ εύκολα να παρακάμψουν το ηλικιακό όριο. Τότε η εταιρία είχε απαντήσει, πως τέτοιου είδους ύπουλες απόπειρες μέσω του σάιτ είναι «σπάνιες».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =