αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Nokia 9 θα είναι το πρώτο smartphone με τεχνολογία OZO Audio

Το Nokia 9 θα είναι το πρώτο smartphone με τεχνολογία OZO Audio

Ένα ακόμα Nokia smartphone ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του, το οποίο αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με εξελιγμένη τεχνολογία ήχου.

Το Nokia 9 θα έχει στο εσωτερικό του επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835 και τεχνολογία ήχου Nokia OZO Audio. Το όνομα OZO το έχουμε δει στην κάμερα της Nokia με την τρισδιάστατη τεχνολογία, η οποία αναμένεται να εφαρμόζεται και στο θέμα του ήχου, καθώς ο χρήστης του Nokia 9 θα μπορεί να παίρνει χωρικές πληροφορίες από τον ήχο του smartphone, στοιχείο που εκτιμάται ότι μπορεί να βρει χρήσεις σε περιβάλλοντα Virtual Reality.

O ήχος ενός παιχνιδιού ή ο ήχος του περιβάλλοντος σε μία εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας εκτιμάται ότι θα είναι μοναδικός στο Nokia 9, καθώς οι κατάλληλοι ήχοι θα ενισχύονται με τη βοήθεια του Nokia OZO Audio ανάλογα με τη θέση και την κατεύθυνση του κεφαλιού του χρήστη. Εξελιγμένη είναι και η καταγραφή του ήχου, η οποία θα είναι σε 3D Audio με 4 ή παραπάνω μικρόφωνα.

Όπως σημειώνει το Pestaola.gr, εκτός από την τεχνολογία Nokia OZO Audio, το Nokia 9 αναμένεται να έχει οθόνη τεχνολογίας OLED, σε διαγώνιο 5,5 ιντσών, με ανάλυση QHD, μνήμη RAM 6 GB, εσωτερική μνήμη έως 128 GB, μπαταρία 3800 mAh, κάμερα 22 Megapixel στο πίσω μέρος και 12 Megapixel εμπρός και λειτουργικό σύστημα Android 7.1 Nougat.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − eight =