αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Nokia 2 υπόσχεται μπαταρία που διαρκεί 2 ημέρες με μόνο μια φόρτιση

Το Nokia 2 υπόσχεται μπαταρία που διαρκεί 2 ημέρες με μόνο μια φόρτιση

Η HMD Global, αντιπρόσωπος των Nokia, ανακοίνωσε το Nokia 2. Mε διάρκεια ζωής μπαταρίας δύο ημερών, το Nokia 2 είναι κατασκευασμένο να διαρκεί πολύ περισσότερο, όταν τα άλλα smartphones χρειάζονται επαναφόρτιση.

Η απόδοση δεν επηρεάζεται από την εντυπωσιακή διάρκεια ζωής δύο ημερών της μπαταρίας. Συνδυάζοντας την Qualcomm Snapdragon Mobile Platform και την οθόνη 5 ιντσών υψηλής ποιότητας, με την ασφαλή και up to date pure Android εμπειρία, το Nokia 2 προσφέρει τεχνολογικά χαρακτηριστικά τα οποία ο χρήστης μπορεί να αξιοποιήσει όλη την ημέρα, κάθε μέρα, όπως σημειώνει το Digitallife.gr.

Το Nokia 2 προσφέρει αντοχή στο σχεδιασμό, βασισμένο σε όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, της κληρονομιάς των Nokia κινητών, στην ποιότητα, την απλότητα και την αξιοπιστία. Το κομψό του πλαίσιο είναι κατασκευασμένο με ακρίβεια από ένα ενιαίο μπλοκ αλουμινίου, ενώ η οθόνη Corning® Gorilla® Glass προσφέρει τόσο υπέροχη αίσθηση όσο και ποιότητα κατασκευής, που περιμένει κανείς από ένα Nokia smartphone. Τα πρωτοποριακά υλικά και ο προσεγμένος, εργονομικός σχεδιασμός, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό μοντέλο, που είναι τόσο πρακτικό όσο και κομψό, αφήνοντας ελεύθερο το χρήστη να ζήσει μια προσιτή εμπειρία smartphone με διάρκεια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × one =