αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Netflix ψάχνει τον τρόπο για να «τσακώσει» όσους μοιράζονται τους κωδικούς τους… εκτός σπιτιού

Το Netflix ψάχνει τον τρόπο για να «τσακώσει» όσους μοιράζονται τους κωδικούς τους… εκτός σπιτιού

Αποφασισμένο να σταματήσει την… διαρροή κωδικών είναι το Netflix. Όπως μεταφέρει το Independent, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών του αποτελεσμάτων για το τρίτο τρίμηνο του 2019, ο η εταιρία έκανε γνωστό πως δεν κάνει πίσω και ακόμα προσπαθεί να βρει μια αποτελεσματική λύση για να σταματήσει το “password sharing”.

Tι επιτρέπεται: Οταν ένας χρήστης αγοράζει μια συνδρομή, τότε να μπορεί να την μοιράζετε με μέλη της οικογενείας που ζουν στο ίδιο σπίτι, με τον καθένα να έχει διαφορετικό προφίλ, με ένα log in.

Τι δεν επιτρέπεται: Πολλοί χρήστες μοιράζονται τους προσωπικούς κωδικούς τους με φίλους τους, οι οποίοι μένουν σε άλλα σπίτια ή άλλες πόλεις. Αυτό είναι κάτι που δεν επιτρέπεται.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αυτή η… λεπτή διαφορά έχει πονοκεφαλιάσει το Netflix. Και ψάχνει έναν τρόπο για να λύσει τον «γρίφο». Ο Greg Peters, επικεφαλής του Netflix, ανακοίνωσε πως η εταιρία ψάχνει να βρει τρόπους να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Τόνισε πως έχουν εξετάσει την κατάσταση και θέλουν να καταλήξουν σε μια λύση που δεν θα εκνευρίσει τους χρήστες.

Να σημειωθεί, ότι παλαιότερα δημοσιεύματα έλεγαν ότι το Netflix είναι αποφασισμένο να φτάσει ακόμα και σε bans χρηστών…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =