αρχικηVIRALΤο Netflix λανσάρει την λειτουργία «μεταφορά προφίλ»

Το Netflix λανσάρει την λειτουργία «μεταφορά προφίλ»

Μία νέα λειτουργία λάνσαρε το Netflix. Είναι η μεταφορά προφίλ. Αυτή επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν το προφίλ τους, αν για παράδειγμα χρησιμοποιούν τον λογαριασμό κάποιου άλλου.

Οι δοκιμές του Profile Transfer έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Μάρτιο σε Χιλή, Περού και Κόστα Ρίκα, ενώ τώρα θα πραγματοποιηθεί σταδιακά το παγκόσμιο λανσάρισμα και οι χρήστες θα αρχίσουν να ενημερώνονται με σχετικό email.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση:

Κάποιοι μετακομίζουν. Οι οικογένειες μεγαλώνουν. Οι σχέσεις τελειώνουν. Παρά τις αλλαγές της ζωής, η εμπειρία σας στο Netflix πρέπει να παραμένει ίδια. Σήμερα, παρουσιάζουμε τη λειτουργία Μεταφοράς προφίλ, η οποία επιτρέπει στα άτομα που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας να μεταφέρουν ένα προφίλ, διατηρώντας τις εξατομικευμένες προτάσεις, το ιστορικό προβολής, τη λίστα, τα αποθηκευμένα παιχνίδια και άλλες ρυθμίσεις, ξεκινώντας τη δική τους συνδρομή.  

NETFLIX ACCTRANSFER GIF EL v1

Αυτή η νέα, πολυαναμενόμενη λειτουργία θα προσφέρεται από σήμερα στα μέλη από όλο τον κόσμο.

  • Θα ενημερωθείτε μέσω email, μόλις η Μεταφορά Προφίλ διατεθεί στον λογαριασμό σας. 
  • Για να μεταφέρετε ένα προφίλ, μεταβείτε στην επιλογή “Μεταφορά προφίλ” που εμφανίζεται όταν περνάτε τον κέρσορά σας επάνω από το εικονίδιο του προφίλ σας, στο αναπτυσσόμενο μενού της αρχικής σελίδας. Στη συνέχεια, ακολουθήστε απλώς τις οδηγίες.
  • Μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε τη Μεταφορά προφίλ ανά πάσα στιγμή, από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. 

Ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή σας, διατηρήστε σταθερό το προφίλ σας στο Netflix, ώστε να μπορείτε να χαλαρώνετε και να συνεχίζετε να παρακολουθείτε ακριβώς από εκεί που σταματήσατε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + 18 =