αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Netflix θέλει να σταματήσει τον… διαμοιρασμό κωδικών ανάμεσα στους χρήστες- Το μήνυμα που ξεκίνησε να εμφανίζεται (Εικόνα)

Το Netflix θέλει να σταματήσει τον… διαμοιρασμό κωδικών ανάμεσα στους χρήστες- Το μήνυμα που ξεκίνησε να εμφανίζεται (Εικόνα)

Πιθανόν είσαι από αυτούς που μοιράζονται τους κωδικούς του Netflix. Με αυτό τον τρόπο, μπορούν περισσότερα από 1 άτομα να βλέπουν τα προγράμματα της πλατφόρμας, μέσα από μια συνδρομή.

Φαίνεται όμως ότι το Netfilx θέλει να βάλει τέλος σε αυτή την πρακτική. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα The Streamable, σε ορισμένους χρήστες εμφανίστηκε ενημερωτικό μήνυμα όταν προσπαθούν να κάνουν login στον λογαριασμό τους με το εξής περιεχόμενο: Εάν δεν μένεις στον ίδιο χώρο με τον ιδιοκτήτη του λογαριασμού, τότε θα πρέπει να δημιουργήσεις τον δικό σου λογαριασμό για να έχεις πρόσβαση στο Netflix.

Μετά την εμφάνιση του μηνύματος, οι χρήστες θα έπρεπε είτε να πιστοποιήσουν τον λογαριασμό μέσω email ή γραπτού μηνύματος, ή να ξεκινήσουν κλασικά τη διαδικασία δημιουργίας νέου λογαριασμούς με δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για 30 ημέρες (σε όσες χώρες προσφέρεται ακόμα). 

netflix-password-sharing-prompt.jpg

Προς το παρον, εκπρόσωπος του Netflix είπε ότι πρόκειται για δοκιμή με σκοπό να εξασφαλιστεί ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε λογαριασμούς που τους ανήκουν, αλλά και ότι δεν έχουν πέσει θύματα καλοθελητών που μπορεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να έχουν μάθει το password τους εν αγνοία τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =