αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Netflix ετοιμάζεται να μπει στο πεδίο των video games

Το Netflix ετοιμάζεται να μπει στο πεδίο των video games

Η Netflix Inc φέρεται να βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτηση υπευθύνου που θα αναλάβει την επέκταση της δραστηριότητάς της στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών, σύμφωνα δημοσίευμα του ιστότοπου τεχνολογικών ειδήσεων The Information την Παρασκευή, το οποίο επικαλείται άτομα εξοικειωμένα με το θέμα.

Ο κολοσσός της ροής περιεχομένου, σύμφωνα με την The Information, έχει προσεγγίσει βετεράνους της βιομηχανίας παιχνιδιών τις τελευταίες εβδομάδες.

Η κίνηση εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρείας που έχει στόχο την επιτάχυνση της ανάπτυξης δραστηριοτήτων πέραν της βασικής, καθώς ο ανταγωνισμός εκτοξεύεται και ο ρυθμός αύξησης των νέων συνδρομητών επιβραδύνεται.

Η βιομηχανία των παιχνιδιών είναι από τους μεγάλους κερδισμένους της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς ο αναγκαστικός εγκλεισμός στο σπίτι έχει εκτοξεύση τη ζήτηση.

Η The Information αναφέρει ότι η Netflix έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να προσφέρει μια πλατφόρμα παιχνιδιών παρόμοια με την διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα της Apple, Apple Arcade.

Παρότι ακόμη δεν είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες της στρατηγικής παιχνιδιών της εταιρείας, σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει αποφασιστεί ότι τα παιχνίδια δεν θα επιτρέπουν διαφημίσεις.

Το Netflix δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα του Reuters να σχολιάσει το θέμα.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × one =