αρχικηVIRALΤο Netflix αφαίρεσε μια από τις πιο εκνευριστικές λειτουργίες του στην αρχική οθόνη

Το Netflix αφαίρεσε μια από τις πιο εκνευριστικές λειτουργίες του στην αρχική οθόνη

Το έχει ξανά κάνει στο παρελθόν, το έκανε πάλι τώρα: Το Netflix φαίνεται ότι ακούει το feedback από τους χρήστες και προχωρά στις ανάλογες διορθωτικές κινήσεις έτσι ώστε να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία.

Όλοι μας έχουμε ξεκινήσει μια σειρά που στην πορεία βαρεθήκαμε ή τελικά δεν ήταν τόσο καλή. Το Neftlix έχει το καλό ότι κρατάει στη μνήμη του το σημείο που έχουμε σταματήσει. Είναι η επιλογή «continue watching» που υπάρχει στην αρχική οθόνη. Ωστόσο η συνεχόμενη παρουσία στην αρχική οθόνη μπορεί να φτάσει στα όρια του εκνευρισμού.

https://www.pagenews.gr/wp-content/uploads/2020/06/netflix_continue_watching_remove.jpg

Το Netflix άκουσε τα παράπονα των συνδρομητών του και πήρε μια μεγάλη απόφαση. Πλέον αν κάποιος χρήστης το επιθυμεί, μπορεί να αφαιρέσει τη συγκεκριμένη επιλογή από την αρχική σελίδα.  Προς το παρόν η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο σε Android αλλά σύντομα θα είναι και σε iOS συσκευές το επόμενο διάστημα.

Για να σβήσετε το πρόγραμμα κάνετε click στο κουμπάκι «more» που βγαίνει κάτω από την στήλη «continue watching». Από εκεί θα σας βγει η επιλογή «remove from row». Μέχρι τώρα, για να αποκρύψετε τίτλους από το ιστορικό προβολών σας, άρα και από το «continue watching» θα έπρεπε από τον λογαριασμό σας να επιλέξετε τη δραστηριότητα προβολών και να διαγράψετε τους τίτλους των προγραμμάτων που δεν θέλατε (οι τίτλοι όμως αφαιρούνται μετά από 24 ώρες).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 7 =