αρχικηVIRALΤο NBA θα μεταδώσει πάνω από 25 αγώνες μέσω εικονικής πραγματικότητας

Το NBA θα μεταδώσει πάνω από 25 αγώνες μέσω εικονικής πραγματικότητας

Για μια ακόμα φορά το NBA καινοτομεί. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, το πιο διάσημο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, θα μεταδίδει τουλάχιστον ένα ματς την εβδομάδα μέσω εικονικής πραγματικότητας. Δηλαδή, πάνω από 25 αγώνες την σεζόν.

Με αυτό τον τρόπο η NBA Digital κάνει ακόμα πιο στενή τη συνεργασία της με την εταιρία VR, NextVR. Όπως σημειώνει το αμερικανικό site Recode.net, το NBA έχει κάνει και στο παρελθόν μεταδώσεις μέσω εικονικής πραγματικότητας, ωστόσο η όλη παραγωγή ήταν σε πολύ πιο αρχικό στάδιο.

«Για να δείτε την βαθμολογία, θα πρέπει να κάνετε ότι και οι οπαδοί στο γήπεδο: να στρέψετε τα μάτια σας στον κοντινότερο φωτεινό πίνακα» σημειώνει στο Recode.net, ένας δημοσιογράφος που δοκίμασε το project.

Όποιος θέλει να δει αγώνες μέσω VR, αυτό που έχει να κάνει είναι να αποκτήσει μια συνδρομή NBA League Pass, κόστους περίπου 200 δολαρίων τη σεζόν, και φυσικά μια συσκευή εικονικής πραγματικότητας. Το πρώτο παιχνίδι που θα μπορεί κάποιος να δει μέσω της εικονικής πραγματικότητας θα είναι την ερχόμενη Πέμπτη, μεταξύ των Σακραμέντο Κινγκς και των Σαν Αντόνιο Σπερς. Το εν λόγω ματς μάλιστα θα είναι δωρεάν και δεν θα απαιτεί κάποια συνδρομή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four − one =