αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο most-highlighted βιβλίο στην Amazon έχει γραφτεί πριν 11 χρόνια. Και το είχαν απορρίψει 27 εκδοτικοί οίκοι

Το most-highlighted βιβλίο στην Amazon έχει γραφτεί πριν 11 χρόνια. Και το είχαν απορρίψει 27 εκδοτικοί οίκοι

Η Amazon σήμερα πουλά σχεδόν τα πάντα. Επειδή όμως ξεκίνησε πουλώντας βιβλία online πριν πολλά χρόνια, αρκετοί είναι οι χρήστες που την έχουν λίγο περισσότερο συνδεδεμένη με αυτό το πεδίο. Έχεις αναρωτηθεί ποιο είναι σήμερα το most-highlighted βιβλίο στην Amazon; Αυτό είναι το «The Four Hour Work Week». Και έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω του.

Το έχει γράψει ο διάσημος επιχειρηματίας, business coach και συγγραφέας, Tim Ferriss. Όπως θυμάται το αμερικανικό inc.com, το εν λόγω βιβλίο γράφτηκε πριν από περίπου 11 χρόνια, και μάλιστα είχε απορριφθεί από 27 εκδοτικούς οίκους, πριν γίνει μεγάλη επιτυχία και bestseller. Μετά όλα άλλαξαν. Το «The Four Hour Work Week» είχε ως αποτέλεσμα ο Ferriss να γράψει και άλλα βιβλία, να γίνει γνωστός και να λανσάρει επίσης το δικό του Podcast. Πάντα με εστίαση στο business πεδίο και στον τρόπο ζωής που συνοδεύει αυτό.

Μάλιστα, παρόλο που έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την έκδοση του βιβλίου, και κάποια κεφάλαια μοιάζουν ξεπερασμένα (π.χ. δεν υπάρχει αρκετή εστίαση στα social media), ο Tim Ferriss λέει ότι δεν πρόκειται να κάνει ένα update του βιβλίου. Αφού όπως εξηγεί, ακόμα κι αν κάνει το update, σε ότι αφορά της τεχνολογικές εξελίξεις αυτά που θα γράφει θα είναι ξεπερασμένα σε 6 μήνες.

Σε κάθε περίπτωση, η ιστορία του «The Four Hour Work Week», δείχνει ότι μερικές φορές η επιμονή μπορεί να κάνει την διαφορά. Ακόμα κι αν στο ξεκίνημα σου, αρκετοί δεν πιστεύουν στο project σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − ten =