αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Moovit λανσάρει το TimePro για να βλέπεις τις ακριβείς αφίξεις λεωφορείων σε πραγματικό χρόνο

Το Moovit λανσάρει το TimePro για να βλέπεις τις ακριβείς αφίξεις λεωφορείων σε πραγματικό χρόνο

Το Moovit, πρωτοπόρος της Κινητικότητας ως Υπηρεσίας και η #1 εφαρμογή στο κόσμο για την αστική κινητικότητα, λάνσαρε το Moovit TimePro [δείτε το σε δράση], το πιο ακριβές σύστημα εντοπισμού θέσης οχήματος σε πραγματικό χρόνο. Είναι η πιο πρόσφατη λύση MaaS που επιτρέπει στους οργανισμούς συγκοινωνίας να εξασφαλίζουν ότι οι επιβάτες τους είναι ευχαριστημένοι, ενώ επιλύουν προβλήματα επιχειρησιακής απόδοσης και διατηρούν τη ροή της αστικής συγκοινωνίας.

Εκτός από τους οργανισμούς συγκοινωνίας, οι επιβάτες επωφελούνται από το TimePro, καθώς είναι σε θέση να σχεδιάζουν καλύτερα και να έχουν περισσότερες πληροφορίες για το ταξίδι τους ενώ βρίσκονται εν κινήσει. Χρησιμοποιώντας την δωρεάν εφαρμογή Moovit για κινητό ή το Διαδίκτυο, η οποία περιλαμβάνει την αντίστροφη μέτρηση της άφιξης του λεωφορείου σε πραγματικό χρόνο που τροφοδοτείται από το TimePro, οι επιβάτες έχουν μεγαλύτερη σιγουριά γνωρίζοντας ακριβώς πότε θα φτάσει το λεωφορείο τους.

Το TimePro είναι μια λύση βασισμένη στο σύννεφο (cloud-based solution) που παρέχει στους οργανισμούς συγκοινωνίας έναν προσαρμόσιμο πίνακα διαχείρισης που εμφανίζει τις πληροφορίες για όλα τα οχήματα που κινούνται. Αυτές οι πληροφορίες λαμβάνονται μέσω του TimePro της εφαρμογής για οδηγούς λεωφορείων η οποία μεταδίδει συνεχώς τη θέση του λεωφορείου στους servers του Moovit.

Ο πίνακας διαχείρισης του οργανισμού συγκοινωνίας είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που επιτρέπει στον οργανισμό συγκοινωνίας ή ΚΤΕΛ να διαχειρίζεται καλύτερα τους στόλους του. Λειτουργεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού (web-browser), απαιτεί ελάχιστη αρχική ρύθμιση με γρήγορη λειτουργία και δεν απαιτεί κατά παραγγελία ή ακριβό υλικό για τα οχήματα. Η εφαρμογή για τους οδηγούς είναι εύκολη στη χρήση, απαιτεί ελάχιστη εκπαίδευση και λειτουργεί σε οποιοδήποτε smartphone ή tablet που ο οδηγός μεταφέρει στο λεωφορείο.

Οι χρόνοι άφιξης του TimePro υπολογίζονται βάσει της θέσης του οχήματος, προσαρμοσμένοι με το ιστορικό των χρόνων ταξιδιού και τα μοτίβα κυκλοφορίας. Άλλα συστήματα πρόβλεψης απλά αναλύουν την απόσταση της διαδρομής, παραλείποντας να υπολογίσουν τις διακυμάνσεις των συνθηκών κυκλοφορίας σε διαφορετικές ώρες της ημέρας και της νύχτας.

“Οι ακριβείς αφίξεις σε πραγματικό χρόνο αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα για τους επιβάτες δημοσίων μεταφορών”, δήλωσε ο υπεύθυνος ανάπτυξης και μάρκετινγκ του Moovit Yovav Meydad. “Το γνωρίζουμε από την εξυπηρέτηση εκατοντάδων εκατομμυρίων επιβατών σε όλο τον κόσμο με την δωρεάν εφαρμογή μας, καθώς και από τις παγκόσμιες μελέτες για τις συμπεριφορές και τις επιθυμίες των επιβατών. Γνωρίζουμε επίσης ότι πολλοί οργανισμοί συγκοινωνίας δεν διαθέτουν σύγχρονα και απλά στη χρήση συστήματα για να παρέχουν ακριβείς προβλέψεις σε πραγματικό χρόνο στους επιβάτες τους. Σε απάντηση, το Moovit ανέπτυξε το TimePro για να καλύψει την ανάγκη για μια οικονομικά αποδοτική και εύκολη στην υλοποίηση λύση η οποία δεν απαιτεί εγκατάσταση υλικού για να παρέχει στους επιβάτες, τους πιο ακριβείς χρόνους άφιξης. Σε πραγματικό χρόνο, όλη την ώρα.”

Το Moovit TimePro έχει ήδη υλοποιηθεί από εταιρείες συγκοινωνίας και μεταφορών στη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία και την Ινδονησία.

“Το TimePro βελτιώνει την εμπειρία του επιβάτη δημόσιας συγκοινωνίας στην πόλη Ciudad Real παρέχοντας δυνατότητες σε πραγματικό χρόνο για υπηρεσίες λεωφορείων στην πόλη”, δήλωσε ο Santiago Sanchez, Διευθύνων Σύμβουλος για τις Υπηρεσίες Κινητικότητας για την πόλη Ciudad Real της Ισπανίας. “Χάρη στο TimePro, οι επιβάτες γνωρίζουν ακριβώς πότε θα φτάσει το λεωφορείο και θα ελαχιστοποιήσει τον χρόνο αναμονής τους στις στάσεις των λεωφορείων – ιδιαίτερα χρήσιμο σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το TimePro παρέχει στους επιβάτες μια βελτιωμένη ποιότητα εξυπηρέτησης και την αίσθηση ελέγχου.”

“Χρησιμοποιούμε το Moovit TimePro γιατί το σύστημα παρακολούθησης του στόλου είναι λιγότερο δυσκίνητο από άλλα συστήματα που έχουμε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, τόσο από πλευράς εξοπλισμού που απαιτείται στο λεωφορείο όσο και από πλευράς οικονομικής επένδυσης”, δήλωσε ο CEO του Bus Italia Campania, Antonio Barbarino. “Αναμένουμε βελτίωση της ποιότητας των πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο που παρέχονται στους χρήστες, καθώς και βελτιώσεις όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα.”

“Μέσα από τον πίνακα διαχείρισης του Moovit έχουμε έναν καλύτερο τρόπο για να παρακολουθούμε και να διαχειριζόμαστε τα λεωφορεία και τις λειτουργίες μας”, δήλωσε ο Διευθυντής Οικονομικών και Logistics, Mulyono, της Batik Solo Trans στη Surakarta της Ινδονησίας. “Όταν ένα λεωφορείο σταματήσει, μπορούμε να δούμε τη θέση του κοιτάζοντας τον πίνακα διαχείρισης ή όταν ένα λεωφορείο παρεκκλίνει από τη διαδρομή του. Το Moovit βοηθάει στη βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ του κέντρου διεύθυνσης και των οδηγών. Συνολικά, οι πληροφορίες μας είναι πολύ πιο πλήρεις. Σας ευχαριστώ Moovit! ”

Ο Meydad του Moovit πρόσθεσε: “Το Moovit TimePro είναι η καλύτερη λύση για τους οργανισμούς συγκοινωνίας για να ελαχιστοποιήσουν μερικές από τις μεγαλύτερες ενοχλήσεις των επιβατών τους, συμπεριλαμβανομένης της γνώσης με ακρίβεια του πότε θα φτάσει το λεωφορείο. Το TimePro βοηθάει τους οργανισμούς συγκοινωνίας να παρέχουν μεγαλύτερη ικανοποίηση μετακίνησης, γεγονός που οδηγεί σε πιο συχνή χρήση της συγκοινωνίας και λιγότερη κυκλοφοριακή συμφόρηση στις πόλεις.”

 

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − four =