αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Messenger ενσωματώνεται ξανά στο Facebook

Το Messenger ενσωματώνεται ξανά στο Facebook

To 2014, το Messenger αποσπάστηκε από το Facebook και απέκτησε τη δική του ξεχωριστή εφαρμογή. Όμως τώρα η Meta εξετάζει το ενδεχόμενο να ενώσει ξανά τις δύο υπηρεσίες.

«Δοκιμάζουμε την δυνατότητα να μπορούν οι χρήστες να έχουν πρόσβαση στο inbox του Messenger μέσα από την εφαρμογή του Facebook και θα δείτε σύντομα να επεκτείνεται αυτή η δοκιμή. Πρακτικά, θέλουμε να είναι εύκολο και βολικό για τους χρήστες να συνδέονται και να μοιράζονται, είτε μέσω της Messenger εφαρμογής είτε απευθείας από το Facebook» ανέφερε ο επικεφαλής του Facebook, Tom Alison.

«Θέλουμε να κάνουμε το Facebook το καλύτερο μέρος για κοινωνική εξερεύνηση και διαμοιρασμό» τόνισε.

Στην ανακοίνωσή του, το Facebook επανέλαβε επίσης ότι έχει πλέον περισσότερους χρήστες από ποτέ. «Σε αντίθεση με κάποιες αναφορές, το Facebook δεν είναι νεκρό ούτε πεθαίνει, αλλά στην πραγματικότητα είναι ζωντανό και ακμάζει με 2 δισεκατομμύρια καθημερινά ενεργούς χρήστες», γράφει ο Άλισον. «Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook για περισσότερα πράγματα πέρα από τη σύνδεση με φίλους και οικογένεια, όπως για να ανακαλύψουν και να ασχοληθούν με αυτά που είναι πιο σημαντικά για αυτούς».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 13 =